Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Κατάχρηση Εξουσίας ! Αστυνομικοί χτυπούν τον π.Στυλιανό Καρπαθίου ώστε να μην λειτουργήσει στον Προφήτη Ηλία!

 




Όπως τολμήσανε καί χτυπήσανε εκείνοι οι αστυνομικοί τόν σεβάσμιο αυτόν γέροντα ιερέα καί γιατρό, πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, ρίχνοντάς τον δυό φορές κάτω στό πεζοδρόμιο, έτσι θα τούς κτυπήσει καί χειρότερα με άλλον φοβερότερο τρόπο ο ίδιος ο Προφήτης Ηλίας που είναι ζωντανός μέχρι σήμερα καί κινείται αοράτως μέσα στόν κόσμο...

Πού όλα τα είδε,  καί πού τροχάει το μαχαίρι του περιμένοντας τήν τελευταία εντολή του Θεού γιά την επίσημη εμφάνισή του μαζί μέ τον προφήτη Ενώχ στίς μέρες του Αντιχρίστου ( 666) όπως παρακάτω η Αποκάλυψη σημειώνει :

«…Οι δύο αυτοί προφήτες θα είναι σαν δύο κατάκαρπες ελαίες και σαν δύο αναμμένοι λύχνοι, 

στημένοι ενώπιον του Κυρίου της γης. Και εάν κανείς σκεφτεί και θελήσει να τους παρενοχλήσει και κακοποιήσει, φωτιά θά ξεπετιέται από το στόμα των και θά κατατρώγει τους εχθρούς των. Και εάν κανείς επιχειρήσει να τους βλάψει και κακοποιήσει, αυτός, σύμφωνα με την απόφαση του Θεού, πρέπει να φονευθεί...  

Αποκάλυψις  κεφ.11,5

----------------------------------------

ΣΟΚ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΙΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΤΟΝ π.ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ - ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

2.785 προβολές 22 Ιουλ 2022 ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ π.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ

================


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο π.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ - "ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ…"

23 Ιουλ 2022 ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΜΕ ΕΡΙΞΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

'' Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΙΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΕΠΙ ΓΗΣ '' -

ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ή ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ - ΑΣΕΒΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ π.ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. Αυτά και άλλα τέτοια αίσχη έγιναν σήμερα ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ με αφορμή που έκανε το " έγκλημα " ο π. Στυλιανός Καρπαθίου να λειτουργήσει στον ιερό ναό του προφήτη Ηλία στον Υμητό.


Καθαρός πόλεμος στην Ορθοδοξία και στους καλούς μας ποιμένες. Η αφορμή ήταν επειδή λειτούργησε την εκκλησία που είναι στον Υμηττό που είναι δάσος και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαν απαγορεύσει και με χειρότερες συνθήκες τις ακολουθίες.

"Το χαρτί του εισαγγελέα ζητούσαμε εμείς από τους αστυνομικούς που μας είπαν ότι έχουν προφορική εντολή από εισαγγελέα να πάνε τον πατέρα Στυλιανό στο τμήμα για κατάθεση.

" Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, καί γιατρός ο ίδιος, ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

27 σχόλια...


++++++++++++++++++++

 

Προσθήκη σχολίου…

Maria- Kalliopi Fotopoulou

πριν από 1 ημέρα

Κάτω τα χέρια από τον παπά μας! Όποιος το έπραξε στο παρελθόν δεν είχε καλή εξέλιξη...

11

Vaggelas Xrysa

πριν από 1 ημέρα

Κάτω τα βρώμικα χέρια από το καθαρό αυτόν ιερέα. Η Παναγία να σε προστατεύει πατέρα μας

27

Ολγα Μαρκοπουλου

πριν από 1 ημέρα

Την ευχή σας Πάτερ. Ντροπή μεγάλη για όλα αυτά πού συμβαίνουν Ντροπή για τις αρχές. Ντροπή για τους ανώτερους που είναι στην ιεραρχία και δεν έχουν πάρει θέση. Έχουμε καταλάβει γιατί σας κυνηγούν. Καλή δύναμη να έχετε. Με τον λόγο σας έχετε βοηθήσει πολύ κόσμο. Και πάλι την ευχή σας.

3

Maria Iwannou

πριν από 1 ημέρα

Χαίρετε εν Κυρίω!!! Δόξα τω Θεώ Πάντων Ένεκεν!!! Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησε Φώτισε Προστάτευσε Καθοδήγησε το πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου από ψεύτες υποκριτές εκβιαστές ανώμαλους άθεους εγκληματίες Νεοταξίτες κυβερνητικούς!!! Άξιος Άξιος Άξιος καί Πανάξιος!!!

3

Ε. Θ.

πριν από 1 ημέρα

Υπήρξε καποια δήλωση εκ μέρους της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος που να καταδικάζει την επίθεση στον πατέρα Στυλιανό ή είναι πολύ απασχολημένη με άλλα θέματα; Τον πατέρα Στυλιανό τον φυλάει ο Χριστός κι η Παναγιά μας γιατί αγωνίζεται για το δίκαιο και όλοι όσοι κινούνται εναντίον του, αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη του Θεού. Ο Θεός το άδικο το επιτρέπει αλλά δεν το ευλογει.

12

Dimitra Kara

πριν από 1 ημέρα

Ο Θεός να σας προστατεύει Πάτερ, και να προσέχετε, η ελληνική Αστυνομία είναι....μόνον ο Θεός το ξέρει.

4

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΣΣΗ

πριν από 1 ημέρα

Πάτος!!.... Βάλανε παντού τραμπούκους να φοβεριζουν τις τίμιες φωνές

14

Dimitra Kara

πριν από 1 ημέρα

Ο Θεός να τούς τιμωρήσει όλους πού σήκωσαν το χέρι τους, Ντροπή

4

Αργυρώ Ακαμωτακη

πριν από 1 ημέρα (τροποποιήθηκε)

Το αισχος της συμπεριφοράς σε ιερέα .. Αλλά δεν πάει η συμπεριφορά ονομαστικά στο πρόσωπο του ιερέα αλλά εναντίον του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...Και οι θελοντες ευσεβως ζην εκδιωχθησοντε....Οπότε πάτερ Στυλιανιε κουράγιο .....υπομονή.....

6

Κατερίνα

πριν από 12 ώρες

Αφού τον Χριστό έδιωξαν διωξουσει και υμας

3

οικογένεια Πιτσαπιρδουλας

πριν από 1 ημέρα

Ποσες φορες να γραψω αισχος πια ;

9







Δεν υπάρχουν σχόλια: