Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ! "Απήγαγαν" όλο το πούλμαν τών Υγειονομικών, μέσα στήν μέση του δρόμου !!!

 


7/7/22 - "ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ- ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

14 Ιουλ 2022 ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 

ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ.

''Τέτοια κινητοποίηση ούτε με την 17η Νοέμβρη δεν θυμάμαι να έχει γίνει'' αναφέρει ένας από τους γιατρούς που προσήχθη.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο για να προστατεύσουν τον επικεφαλής της εμμονικής κυβέρνησης, η οποία, ενώ έχει ανοίξει η χώρα ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, κρατά τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 11 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ.

Οι υγειονομικοί έφτασαν με πούλμαν έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού και κατέβηκαν με πανό, φωνάζοντας συνθήματα κατά των αναστολών ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟ.
Από το χειροκρότημα και ήρωες του χτές στην πείνα σήμερα...11 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Οι υγειονομικοί έκαναν συμβολική διαμαρτυρία: «Θα γίνουμε ο εφιάλτης του πρωθυπουργού».
Δηλώνουν ηθικό ακμαιότατο… αλλά αντί για τη ΓΑΔΑ, θα έπρεπε να ήταν σε κανένα νοσοκομείο όπου γίνεται της κακομοίρας και να σώζουν ζωές!

Η ΧΩΡΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ...

+++++++++++++++++++

Στις 8-7-22 και μετά από ολονύκτια παραμονή στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν στην ευελπίδων με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνίας όπου μετά από τετράωρη παραμονή στο μεταγωγικό όχημα,καθορίστηκε δικάσιμος για τις 19/10/22.

Πλήθος κόσμου και συνάδελφοι υγειονομικοί είχαν συγκεντρωθεί στην ΓΑΔΑ το πρωϊ της Παρασκευής για να χειροκροτήσει τους ανθρώπους με τις άσπρες μπλούζες,την μόνη γνήσια εστία αντίδρασης στην Ελλάδα. ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ''.

Οι υγειονομικοί που τώρα αντιμετωπίζονται σαν κοινοί εγκληματίες και τρομοκράτες είναι αυτοί που χειροκροτούσαμε στα μπαλκόνια μας πριν από 2 χρόνια. Είναι αυτοί που σε πείσμα όλων παρέμειναν όρθιοι, τηρώντας τον όρκο του Ιπποκράτη και την ιατρική δεοντολογία τους.

Άνθρωποι με μπλούζες λευκές, με πρόσωπα φωτεινά, με βλέμμα καθάριο, με χαμόγελο πλατύ κι ένα βάδισμα, αγέρωχο, όλο σιγουριά.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ : ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΗΡΩΕΣ ΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ Ε.Σ.Υ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 11 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ - 11 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ - 11 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ 27.000 άτομα πανελλαδικώς σε αναστολή ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΠΟ 1/6/22, η πολιτεία εδέησε να άρει και τους τελευταίους περιορισμούς.... Κι όμως!

Εξακολουθεί η κυβέρνηση να φέρεται ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. 10 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΟΥΤΕ 1 €), ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ Ε.Σ.Υ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 11 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/2/22 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ & ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΗΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 11 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ, ΧΩΡΙΣ 1 €.

Εξακολουθεί Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να φέρεται ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ και ΒΑΝΑΥΣΑ σε χιλιάδες εργαζομένους στο χώρο της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας....11ος μηνας ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ. Σας μιλούν οι ελεύθεροι αγωνιζόμενοι Υγειονομικοί που από 14-2-22 βρίσκονται έξω από το υπουργείο, υγειονομικοί από Αλεξανδρούπολη εως Κρήτη, σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της κοινωνίας και κινητοποίησης ενάντια στο καθεστώς της υγειονομικής χούντας. Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν....Με βάρδιες.Θέλουμε συμπαράσταση!

Από το βήμα του υπουργείου καθημερινά καταγγέλουμε το καθεστώς. Όσο μια χούφτα ανθρώπων αντιστέκεται, δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Ότι υπάρχει εναλλακτική στο αδιέξοδο που μας σπρώξανε. ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: