Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Μεταναστευτικό ! Άς διαλέξουμε ! Αν δεν ξυπνήσουμε χανόμαστε κι΄εμείς και τα παιδιά μας…

OXI LATHRO



Τώρα κάνουν τούς ψόφιους, όταν έλθει όμως η ώρα πού θα σφυρίξει ο Ιμάμης ή ο Χότζας τότε θα γίνουν αγνώριστοι καί άντε μετά η Ελληνική κοινωνία πόλεων και χωριών να τούς αντιμετωπίσει άν μάλιστα μάς έχουν μπλέξει και σε πόλεμο με την Τουρκία...
Επείγον ! Στό παρακάτω βίντεο όλη η Αλήθεια για το Μεταναστευτικό πού θα την βρούμε μπροστά μας !

 VIDEOs

Το Γραφείο επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς εξέδωσε Ανακοινωθέν στις 11 Νοεμβρίου 2019 για το φλέγον θέμα του Μεταναστευτικού. Για λόγους περιορισμένης χωρητικότητας στην περιγραφή του βίντεο, ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα από το

Ανακοινωθέν:
"Είναι απόλυτα ξεκαθαρισμένο πως Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ υλοποιεί στις τραγικές ημέρες μας, με κάθε λεπτομέρεια, το κοσμοκρατορικό της σχέδιο, που είναι η προώθηση εφιαλτικής παγκοσμιοποίησης και η εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στρώσει το χαλί για την έλευση του Αντιχρίστου. .....
Ένα πλήρες και οργανωμένο σχέδιο Παγκοσμίων διαστάσεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ήδη εδώ και πολλές δεκαετίες...
Για την υλοποίησή του σπαταλούνται αμύθητα ποσά, τα οποία διοχετεύονται μέσω διαφόρων ανεξέλεγκτων Μ.Κ.Ο., (Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων),ενώ παράλληλα με τη δύναμη του χρήματος αλώνονται εθνικές κυβερνήσεις, οι οποίες μεταβάλλονται σε πειθήνια όργανα των σχεδιαστών και εξαναγκάζονται να προωθούν τα σχέδιά τους.
Τα σκοτεινά κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού... ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, αφ’ ενός μεν λόγω της γεωστρατηγικής της θέσεως και του φυσικού της πλούτου, (φυσικό αέριο, πετρέλαια σε θαλάσσιες περιοχές κ.λ.π.), και αφ’ ετέρου, (και κυρίως), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...

Γνωρίζουν ότι η ισχυρότερη αντίσταση στην υλοποίηση των στόχων τους είναι Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, όχι μόνο διότι αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη ηθική και πνευματική δύναμη ενότητος του ελληνικού λαού, αλλά και διότι ανέκαθεν, εδώ και είκοσι αιώνες, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ συνδέθηκαν μεταξύ τους με άρρηκτους δεσμούς στην ιστορική πορεία του Έθνους μας.

Ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία που έχουν στα χέρια τους για να επιτύχουν τον στόχο τους, είναι Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, την οποία επιτυγχάνουν με την δημιουργία μεταναστευτικών ροών μεγάλου αριθμού προσφύγων, ή παρανόμων οικονομικών μεταναστών σε χώρες υψηλού βιοτικού επιπέδου, όπως η Ευρώπη και η Αμερική .....

Μια άλλη παράμετρος του θέματος είναι η συμπεριφορά τους στη χώρα μας. Οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι, δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τους νόμους, τις τοπικές παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα της ελληνικής κοινωνίας.
Έχοντας διαποτιστεί από τα ολέθρια διδάγματα και τις επιταγές του Κορανίου, το οποίο θεωρεί κάθε μη μουσουλμάνο ως «εχθρό του Αλλάχ» και άρα υποψήφιο θύμα προς εξόντωση, συμπεριφέρονται ως κυρίαρχοι και κατακτητές. .....

Δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ζητάμε την άδεια των μουσουλμάνων, τι φαγητό θα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας, πως θα ντυνόμαστε και πως θα συμπεριφερόμαστε σ’ αυτούς... που θα ζητάμε άδεια για να χτυπήσει η καμπάνα της ενορίας μας, για την περιφορά του Επιταφίου και τις υπαίθριες λατρευτικές μας εκδηλώσεις.
Παράλληλα έχουν την απαίτηση να επιβάλουν την δική τους κουλτούρα και τις δικές τους παραδόσεις, διαμορφωμένες από τις επιταγές του Ισλάμ: Την υπεροχή του άνδρα σε σχέση με τη γυναίκα, η οποία θεωρείται κτήμα και σκεύος ηδονής για κείνον.
Την «νομιμοποίηση» των βιασμών «απίστων», δηλαδή γηγενών Ευρωπαίων γυναικών ( καί μικρών παιδιών όπως βλέπουμε τακτικά στα ΜΜΕ)... 
Την παιδεραστία, αφού το Κοράνιο επιτρέπει τον «γάμο» ενηλίκων ανδρών με 9ετείς κορασίδες... ..... ...ο κίνδυνος ισλαμοποιήσεως της χώρας μας είναι πλέον ορατός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή μας ως Ορθόδοξο έθνος και ως λαός.

Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση αναφέρει, ότι μια πόλη σαν τη Λαμία χάνεται κάθε χρόνο από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του πληθυσμού και μια πόλη σαν την Πάτρα γεννιέται από αλλόθρησκους και κύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! .....
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Η ΧΩΡΑ, γι’ αυτό και σε πολλά μέρη της Ελλάδος οι ντόπιοι κάτοικοι ξεσηκώνονται, διαμαρτύρονται και προσπαθούν να εμποδίσουν την εγκατάσταση μεταναστών (στά χωριά τους...)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ...αγαπούμε μεν τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας, στο μέτρο πάντα των δυνάμεών μας, ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ η οποία απειλείται στην παρούσα χρονική συγκυρία από ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ, όπως αναπτύξαμε προηγουμένως. .....

Καλούμεθα λοιπόν όλοι μας να κάνουμε ότι εξαρτάται από μας με ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, (σαν αυτά που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή το Μακεδονικό ζήτημα), ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟΝ προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί ΧΡΕΟΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Και πάνω από όλα να κάνουμε ΘΕΡΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ τις ταπεινές μας προσπάθειες και να σώσει την Ελλάδα από την νέα αυτή δεινή δοκιμασία. Αμήν.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ.


==============
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΕΣ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ...

Επίτιμοι Αρχηγοί των Όπλων, άλλοι Ανώτατοι Στρατιωτικοί ε.α., Πρέσβεις ε.τ., Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ερευνητές, Δημοσιογράφοι, Εκπρόσωποι Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, προερχόμενοι κυρίως από ακριτικούς Δήμους και Περιφέρειες και άλλες προσωπικότητες, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και καλούν σε κινητοποίηση τον Ελληνικό λαό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μεταναστεύσεως, που έχει προσλάβει διαστάσεις πραγματικής εισβολής. 
«Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία αλλά και κατάπληξη», τονίζουν, «να συνεχίζεται επί χρόνια μια απίστευτη εισβολή παρανόμων μεταναστών στη χώρα, που παρουσιάζονται όλοι, συστηματικά και προσχηματικά, ως πρόσφυγες και αιτούνται παροχή πολιτικού ασύλου».
«Η μαζική παράνομη μετανάστευση», επισημαίνουν, «με τις διαστάσεις  εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, αντιπροσωπεύει, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή στην εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, στην  πολιτιστική της ταυτότητα, στην εθνική της ασφάλεια και στο εθνικό της μέλλον».

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να κινητοποιηθεί, με κάθε νόμιμο μέσο, και να απαιτήσει έλεγχο, εδώ και τώρα, των συνόρων του. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, όταν μάλιστα αντιμετωπίζει απροκάλυπτες απειλές στον εθνικό της χώρο και βρίσκεται σε μια κρίσιμη θέση στην Ανατολική Μεσόγειο και κοντά στη φλεγόμενη Μέση Ανατολή.

Ο σεβασμός του ασύλου για τους πραγματικούς πρόσφυγες, όπως αυτοί ορίζονται από τη Σύμβαση της Γενεύης, δεν μπορεί να γίνεται πρόσχημα για μια ασταμάτητη πλημμυρίδα παρανόμων μεταναστών από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Ο λαός μας αντιμετώπισε στην ιστορία του πολλούς κινδύνους, ξένες επιδρομές, κατακτήσεις, γενοκτονικές πολιτικές και πολέμους. Κατόρθωσε να επιβιώσει και μέσα από τη δουλεία 400 χρόνων στην Οθωμανική αυτοκρατορία και να επιτύχει την εθνική παλιγγενεσία του,  με την Επανάσταση του 1821. 
Θα ήταν τραγικό να επιτρέψει, από έλλειμμα στοιχειώδους προνοητικότητας και πολιτικής σωφροσύνης, την εθνική αποδόμηση και την αλλοτρίωσή του, με Δούρειο Ίππο την παράνομη μετανάστευση».
Την Διακήρυξη υπογράφουν:
Φράγκος Φραγκούλης, Στρατηγός ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Κων/ίνος Ζιαζιάς, Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

Κοσμάς Χρηστίδης, Αντιναύαρχος ε.α., Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ

Ιωάννης Κοραντής, Πρέσβυς ε.τ.
Περικλής Νεάρχου, Πρέσβυς ε.τ.
Ελευθέριος Καραγιάννης, Πρέσβυς ε.τ.
Μανώλης Γούναρης, Πρέσβυς ε.τ.

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Καθηγήτρια Οικονομικών, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Παναγιώτης Ήφαιστος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων - Στρατηγικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Κωνσταντίνος Γρίβας, Καθηγητής Γεωπολιτικής, Σχολή Ευελπίδων
Κώστας Ρωμανός, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου 
Αριστέα Τόλια, Καθηγήτρια Λατινικών, Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Βασίλειος Μαρτζούκος, Αντιναύαρχος ε.α. και Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ)
Ιωάννης Μπαλτζώης, Αντιστράτηγος ε.α.

Σάββας Καλεντερίδης, Συνταγματάρχης ε.α. και ιδρυτής των εκδόσεων και του ιστοτόπου «Ινφογνώμων»
Δημήτρης Μουζάς, πρώην Δήμαρχος Ορεστιάδος
Μανώλης Κοττάκης, δημοσιογράφος
Γιώργος Χαρβαλιάς, δημοσιογράφος

Αλκιβιάδης Κεφαλάς, Καθηγητής Φυσικής, Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, Διευθυντής Ερευνών, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Γιώργος Ρωμανός, Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής
Ευαγγελία Σαραντοπούλου, Διδάκτωρ Φυσικής, Κύρια Ερευνήτρια, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Ζωή Κόλλια, Διδάκτωρ Φυσικής, Ερευνήτρια, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, επιχειρηματίας
Νίκος Παπαποστόλου, επιχειρηματίας

Σπύρος Λαβδιώτης, οικονομολόγος, πρώην χρηματιστικός αναλυτής, Κεντρική Τράπεζα Καναδά
Χρήστος Μπελλές, Ιστορικός, Χίος
Κώστας Καραΐσκος, Δημοτικός Σύμβουλος, Δήμος Κομοτηνής και εκδότης της εφημερίδας «Αντιφωνητής»
Σίμος Αντώνης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αν. Σάμου
Δημήτρης Νατσιός, Εκπαιδευτικός, Κιλκίς
Χαράλαμπος Ναβροζίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων, Κως
Ιωάννης Νέγρης, δημοσιογράφος, Σάμος
Δημήτρης Ταλαγάνης, ζωγράφος



Δεν υπάρχουν σχόλια: