Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μέντιουμ, και μαύροι με «χαρτάκια» αλωνίζουν καθημερινά την Πάτρα μας. Μαζέψτε τους !





Όλη η "συμμορία τού μαύρου Γιαγκούλα" μαζεύτηκε στήν Πάτρα μας, καί ουδείς διαμαρτύρεται...






Πάνω από τρείς μήνες τώρα, έβλεπα κάποια άσπρα χαρτάκια πού ξεφύτρωναν σχεδόν κάθε πρωϊ πάνω στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων της γειτονιάς μου. Και περίεργος ήμουνα τι άραγε να διαφήμιζαν; 



Έβλεπα βέβαια κάθε τόσο και έναν μαύρο με πάκους χαρτάκια στα χέρια του να τρέχει γρήγορα γρήγορα πάνω κάτω στους δρόμους, να παίρνει σβάρνα όλα τα αυτοκίνητα στην σειρά και να εναποθέτει επάνω τους το λευκό χαρτάκι του…
Παρά ταύτα, δεν άπλωνα και το χέρι μου να πάρω ένα. Ώσπου κάποια μέρα βρήκα πάνω και στο δικό μου παρμπρίζ το σχετικό χαρτάκι.

Η έκπληξή μου μεγάλωσε όμως,  όταν διάβασα τα απίθανα πράγματα, όπως τουλάχιστον έγραφε, πού μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος εν συγκρίσει μ΄ εμάς τους κοινούς θνητούς.

Ούτε κατσικοπόδαρος να ήτανε δεν θάκανε τέτοια σπουδαία κατορθώματα, όπως τουλάχιστον τα διαφήμιζε ο Μεχμέτ-Αχμέτ-Ψευτομεμέτ, Ιμπραήμ, Ιμπραχήμ, Σόμπρας, Κακάμπρας, και πάει λέγοντας…

--- Μά υπάρχουν θα μού πείτε  αφελείς;

--- «Ούοοοοου…. Αμέτρητοι» ! μού είπε ο φίλος μου ο Θάνος πού τα ψάχνει αυτά σαν το λαγωνικό στο λιβάδι. Μού είπε και τα παρακάτω:

« Είναι και κάτι άλλοι πού τσάκ να τους κάνεις, μόλις ακούσουν το γνωστό λογύδριο των μέντιουμ ότι σ΄ έχουν «δέσει…» είναι  ικανοί να πληρώσουν αδρά για να μάθουν το πώς θα «λυθούν…».

Άς δούμε όμως τα κατορθώματα πού μας υπόσχεται αυτός ο… κατσικοπόδαρος…



Ακούστε λοιπόν τι μας τάζει αυτό «το μεγάλο μέντιουμ από την Αφρική», πού έχει σπουδάσει όχι σε κανένα Πανεπιστήμιο, άντε καί σέ κανένα ΤΕΙ, ΙΕΚ, έστω καί ΚΑΠΗ, αλλά έχει σπουδάσει στό...Ιερό Δάσος όπως διαφημίζεται, πού ήλθε γιά να σώσει τους Έλληνες.

Αλλά πού ωστόσο ο ίδιος δεν έχει μπορέσει να κερδίσει το τζάκ-πότ του τζόκερ για να σωθεί αυτός και όλη η Αφρική !
Τόσο «μεγάλος» είναι. Θαυμάστε τον !

Όλους τους σώζει λοιπόν  και μάλιστα μόνο μ΄ ένα 20σάρι προκαταβολή, ίσα δηλαδή να σε βάλει στον τορβά του και μετά βλέπουμε…τόσα για το λάδι, τόσα για το ξύδι, τόσα για το λαδόξυδο…μια και σ΄ αυτά τα πράγματα είναι μαέστροι της απατεωνιάς…
Κι΄ έτσι, μετά από εκείνο το απλό 20άρι γνωριμίας για να σε «δεί», ( κάτι σαν εγγραφή δηλαδή για να μπείς στο σύστημα), σε αρχίζει στις αφαιμάξεις μέχρι να σού «πιεί» όλο το αίμα.

Σκέτος δηλαδή βρυκόλακας, μας έλεγε πάλι ο φίλος μας ο Θάνος πού είχε κάνει το λάθος να πάει !

«….Και σού αρχίζει λοιπόν το παραμύθι» πάρε κι΄ εκείνο το βότανο, θα δείς καλό…», πάρε και το άλλο…

--«Και πόσο στοιχίζει μπάρμπα;» του λέω εγώ.

---Έ, δεν κάνει και τίποτα, ένα 100άρικο  μόνο. Βλέπεις το μαζεύουν από τις ζούγκλες της Αφρικής, μέσα στα λιοντάρια ! Παίζουν την ζωή τους αυτοί οί άνθρωποι για όλους εμάς, για νάχεις εσύ τώρα αυτό το βοτάνι…Αλλά για να δέσει πιο καλά η κρυμμένη του ενέργεια θα σού φτιάξω και μια αλοιφή και σίγουρα θα δείς αποτέλεσμα.

--Και πόσο πάει μπάρμπα η αλοιφή;

---Τίποτα καημένε, να ένα 150άρι, επειδή είναι βλέπεις χειροποίητη…Αλλά και πάλι αν δεν έχουμε αποτέλεσμα θα καλέσουμε και το πνεύμα !

--Το πνεύμα; Τι είναι αυτό; Σαν να αρχίζω να φοβάμαι μπάρμπα…

-- Δεν τρέχει τίποτα, απολύτως τίποτα, εγώ είμαι εδώ!

---Και το…πνεύμα πληρώνεται μπάρμπα;

---Έ, τίποτα καημένε, τζάμπα πράμα ένα 500άρικο μόνο, γιατί βλέπεις έρχεται από μακριά και πάει μόνο σε όσους το γνωρίζουν, Στούς άλλους όχι, εμείς είμαστε τυχεροί σού λέω. Πολύ τυχεροί !

Και με κοίταζε, μας έλεγε ο Θάνος, και τα μάτια του γυάλιζαν...
Φοβήθηκα και τόσκασα !

Για να υπάρχουν λοιπόν και να κυκλοφορούν ακόμη τέτοια πρόσωπα, και να μη έχουν υποστεί αυτά πού παθαίνουν οί μάγοι εκεί κάτω στην Αφρική από τους «κατεστραμμένους…», ασφαλώς καί υπάρχουν ανάμεσά μας αμέτρητοι αφελείς πού τα ανέχονται όλα αυτά...

Διαβάζαμε κάπου:
====================

«…H περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα έχει γεμίσει από κύκλωμα Αφρικανών απατεώνων μέντιουμ.
 Μοιράζουν διαφημιστικά χαρτάκια με το ίδιο κείμενο, αλλά διαφορετικά ονόματα, τηλέφωνα και διευθύνσεις, όπου διάφοροι Αφρικανοί διαφημίζονται ως "πνευματιστές". International African Spiritual Healer and advisor γράφουν.

Διαβάστε ονόματα: DINAMI ΣΟΥΜΠΟΥΝΤΟΥ (κουδούνι Μανταμπέν), Bangaly, Bisiry, Dinami Keba. 

Οι κάτοικοι κάνουμε συνεχώς καταγγελίες στο ΣΔΟΕ, αλλά δεν βλέπουμε φως. Αυτοί πολλαπλασιάζονται σαν τα μανιτάρια. Τί άλλο θα δούμε πια στις γειτονιές μας;»

Σε μία απάντησή του, ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει ότι για τον χειρισμό υποθέσεων απάτης, έχει ορισθεί ως αρμόδια η Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Η εν λόγω υπηρεσία παρακολουθεί την εξέλιξη της συγκεκριμένης εγκληματικότητας στην επικράτεια, την ΕΕ και διεθνώς, αναπτύσσει τις απαραίτητες συνεργασίες με συναρμόδιους φορείς και Υπηρεσίες και δίνει τις κατάλληλες οδηγίες και κατευθύνσεις στις Περιφερειακές Υπηρεσίες.
«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, προκύπτει ότι, πράγματι, συνάνθρωποί μας θυματοποιούνται από διάφορους επιτήδειους, οι οποίοι τους πείθουν με απατηλό τρόπο, ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον τους, ότι έχουν μαντικές ικανότητες κλπ, και κατ΄ αυτόν τον τρόπο, κατορθώνουν να τους αποσπάσουν χρήματα ή άλλα οφέλη», αναφέρει ο Υπουργός και υπογραμμίζει πως σε όσες περιπτώσεις οι Υπηρεσίες διαθέτουν στοιχεία προχωρούν αυτεπάγγελτα και άμεσα στις προβλεπόμενες αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες, προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Από τα τηρούμενα στοιχεία, στην αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το 2010 οι αρμόδιες υπηρεσίες επιλήφθηκαν σε 1.991 υποθέσεις απάτης και 91 απόπειρες. 
Από αυτές εξιχνιάστηκαν οι 732. Αντίστοιχα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011, επιλήφθηκαν σε 753 που είχαν γίνει και 16 απόπειρες απάτης, από τις οποίες εξιχνιάστηκαν οι 279.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει εξάλλου ότι έχουν δοθεί οδηγίες και εντολές για την τήρηση της νομιμότητας, την πρόληψη και αποτροπή θυματοποίησης ατόμων από εκδήλωση συμπεριφορών, όπως αυτή που καταγγέλλουν οι βουλευτές στην ερώτησή τους.

( ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
-----------------------
Ο  Σεκούμπα από την Σενεγάλη, και η θυσία των δυό αρνιών…
==========================

«…Αφού έβγαλα τα παπούτσια μου στο διάδρομο, πέρασα μέσα στο γραφείο. Ο χώρος θύμιζε δωμάτιο εμμονικού ντετέκτιβ που χρησιμοποιεί τα ντουβάρια ως μαυροπίνακα.
Οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι από μεγάλες επιφάνειες χαρτιού γεμάτες με μια γραφή αραβικού αλφάβητου και ασπρόμαυρες αφίσες με Σενεγαλέζους,φαντάζομαι. Το λευκό φως της συννεφιασμένης Τετάρτης κρυβόταν από μια πλαστική κουρτίνα μπάνιου με τη Σταχτοπούτα της Disney, και ο κύριος Σεκούμπα, αφού έριξε μια ματιά στα τέσσερα κινητά και το ένα φορητό τηλέφωνο που είχε παρατάξει πάνω στο γραφείο, μου ζήτησε να απλώσω το χέρι μου σε μια κόλλα χαρτί. Πάνω στο γραφείο υπήρχαν ξύλινοι ελέφαντες και μπουκάλια νερού, όλα τυλιγμένα με ένα ύφασμα που έμοιαζε με κόκκινο καλσόν. “Μου είπες στο τηλέφωνο ότι ανησυχείς για την υγεία του πατέρα σου, ε; Δώσε μου τις φωτογραφίες και τα 50 ευρώ”.
Έβγαλα απ’ την κωλότσεπη τα λεφτά και τις φωτογραφίες, ενώ το δεξί μου χέρι ήταν ακόμα καθηλωμένο πάνω στο λευκό χαρτί. Αφού του είπα ότι θέλω να τον ρωτήσω και για θέματα ερωτικής αλλά και επαγγελματικής φύσεως, το μέντιουμ έβγαλε ένα μπλε στυλό του ΟΠΑΠ με μια ποδοσφαιρική μπάλα στην κορυφή του σε μέγεθος μπάλας του γκόλφ και άρχισε να σχεδιάζει το περίγραμμα του χεριού μου.
Σαν να είμαι σε ένα creepy νηπιαγωγείο, σκέφτηκα, την ώρα που ο Σεκούμπα άρχισε να γράφει στο χαρτί κάτι που έμοιαζε με κατάλογο λιβανέζικου εστιατορίου. Αφού έγραψα την ημερομηνία γέννησης μου, ο Σεκούμπα άρχισε να προσεύχεται, να χαϊδεύει και να μετράει χάντρες από ένα ξύλινο κομπολόι και να διαβάζει δυνατά ένα χαρτί που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι τα ψώνια της εβδομάδας στα Αραβικά. Αρχίζει ένα trial version προβλέψεων:

Εν ολίγοις, η διαδικασία αυτή ήταν προκαταρκτική και η πραγματική μαγεία θα συμβεί μόνο αν ο παππούς του Σεκούμπα στη Σενεγάλη σκοτώσει δύο αρνιά.
Ένα αρνί για να  γιάνει ο πατέρας μου και ένα για να γίνει στρέητ η κοπέλα που έχω ερωτευτεί.
Το κόστος για τη διπλή θυσία σύμφωνα με το μέντιουμ είναι 600 ευρώ ακατέβατα, αλλά μόλις του είπα ότι είμαι άνεργος, μου έκανε διευκολύνσεις με δόσεις. Μάλιστα με συμβούλεψε να μην πω στον πατέρα μου ότι χρειάζομαι τα χρήματα για θυσία αμνοεριφίων, αλλά να του πω ότι τα χρειάζομαι για ρούχα. “Φαίνεσαι καλό παιδί και θέλω να σε βοηθήσω”, μου εξομολογήθηκε. Οι οδηγίες όμως δεν τελείωσαν εκεί:

“Θα έρθεις πάλι αύριο και θα φέρεις μαζί σου μια καινούρια μαύρη μπλούζα”
“Τι νούμερο;”
“Μεγάλο. Θα φέρεις και ένα μαχαίρι και ένα μαύρο κοτόπουλο”
“Υπάρχουν μαύρα κοτόπουλα;Πρώτη φορά το ακούω αυτό.”
“Οκ, μην ανησυχείς, θα σου βρω εγώ”.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας τα τηλέφωνα χτυπούσαν πιο συχνά και από σουβλατζίδικο σε ημίχρονο ντέρμπι.
Το ακουστικό του τηλεφώνου ήταν υπερβολικά δυνατά και κατάφερα να ακούσω μια κυρία που του μιλούσε στα Ελληνικά κλαίγοντας, έναν Βασίλη και έναν Θανάση που ήθελαν να κλείσουν ραντεβού καθώς και έναν Σενεγαλέζο που τον πήρε τηλέφωνο στο προσωπικό του κινητό. Ίσως τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα να επαληθεύουν τη θεωρία που θέλει να κρύβεται ένα μέντιουμ πίσω από τρία ή τέσσερα ονόματα.


Ο λογαριασμός
==================

Οπότε για μια νόστιμη γλαρόσουπα  από ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, θα χρειαστούμε:
- 50 € (πενήντα ευρω) επίσκεψη στον πνευματιστή.
- 600 € (εξακόσια ευρώ) κόστος για 2 (δύο) αρνάκια Σενεγαλέζικα θυσιασμένα από τον παππού του Σεκούμπα.
- 1 (ένα) μαχαίρι.
- 1 (ένα) μαύρο κοτόπουλο ωμό.

- 1 (μια) καινούρια μαύρη μπλούζα, Large
 Ελάχιστο κόστος: 650 ευρώ. Και θα γλύφετε τα δάχτυλά σας κλαίγοντας σε εμβρυακή στάση κάτω από το ντους.

Έφυγα λοιπόν από την Αχαρνών με ανάμεικτα συναισθήματα Δεν ήξερα αν έπρεπε να εξοργιστώ ή να γελάσω. Αυτό που δεν μπορεί ακόμα να μου βγει από το μυαλό είναι η φωνή της κυρίας που πήρε κλαίγοντας το μέντιουμ για να κλείσει ραντεβού. Όσο δυσκολεύουν οι καιροί, όλο και περισσότεροι πεινάνε για γλαρόσουπα. Και κάπως έτσι εξελίσσεται η γενοκτονία στα αρνάκια της Σενεγάλης…


--------------------------------------

Αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνο οί απατεώνες μάγοι και τά κίβδηλα μέντιουμ…

Υπάρχουν και κάτι άλλοι πιο φοβεροί και απαίσιοι πού έχουν διαλύσει οικογένειες και έχουν καταστρέψει ολόκληρα σπίτια, είτε από λευκή, είτε από μαύρη μαγεία.
Το ίδιο είναι, και μη σας ξεγελάει κανένας έλεγε πρό ημερών κάποιος ιεροκήρυκας, μια και τα θέματα αυτά μόνο μέσω της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των μυστηρίων της αντιμετωπίζονται σωστά!
Τά υπόλοιπα είναι μπαλώματα πού ράβονται προσωρινά και μετά ξανανοίγουν.
«Και γίνονται τα έσχατα εκείνων των ανθρώπων, χείρονα και χειρότερα των πρώτων…»


Απ΄ ότι βρήκαμε, περισσότερα εδώ:


Είδη μαγείας - Ποιούς δέν πιάνουν τά μάγια...
 http://www.kivotoshelp.gr/index.php/apokryfismos-menu/202-eidi-mageias-poioys-den-pianoun-ta-magia







Δεν υπάρχουν σχόλια: