Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ακόμη δεν μπήκαν στο Σώμα κι΄ άρχισαν τά γιουρούσια…






 Αγκάθια στήν Αστυνομία !












Η πιό κάτω είδηση πού θα παραθέσουμε, υποθέτουμε ότι θά έδωσε  σε πολλούς μεγάλο θυμό !

Διερωτώμαστε όμως γιατί αυτοί οί άνθρωποι προτίμησαν το Αστυνομικό Σώμα και δεν σκέφτηκαν να πάνε γραφιάδες σε κάποια Εταιρία, κομπιουτεράδες σε κάποιο γραφείο, χάκερς σε κάποιο σύστημα, τσαγκάρηδες με τίκι-τάκα στο καρφί και στο πέταλο - τακούνι, ή να παίζουν ακορντεόν σε παραθαλάσιες ταβέρνες;

Προφανώς σε όλα αυτά είπαν όχι, κι΄ έτσι προτίμησαν την Αστυνομία γιατί σκέφθηκαν ότι όλο και κάτι  θα τσιμπολογάμε, και φυσικά θα τα οικονομάμε…

Κότες μόνον δεν κλέψανε, είτε γιατί δεν είχε η αποθήκη, είτε για να μη χαρακτηριστούνε και τιποτένιοι κλεφτοκοτάδες όπως κάτι Ιταλοί παλαιότερα επί Κατοχής αλλά και κάτι λαθρομετανάστες τελευταία πού έχουνε ρημάξει τον Νομό Ηλείας κλέβοντας μελίσια αλλά και αυγά από τα κοτέτσια…

Ένα το ζητούμενο λοιπόν, και πάμε παρακάτω…




Συλλήψεις δόκιμων Αστυφυλάκων...


Στη σύλληψη τεσσάρων δοκίμων αστυφυλάκων και ενός αυτοκινητιστή ταξί διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους προϊόντα απομίμησης που είχαν κατασχεθεί από αποθήκη που είχε σφραγιστεί προχώρησε η αστυνομία.

Όλοι τους παραπέμπονται για παραβίαση κατάσχεσης, παραβίαση φύλαξης της αρχής και κλοπή.

Συγκεριμένα, σε προληπτικό αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο κέντρο της Αθήνας αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής/Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) στην καμπίνα και στον χώρο αποσκευών διερχόμενου ταξί, βρέθηκαν 78 ρολόγια απομιμήσεις αντίστοιχων από επώνυμους οίκους, καθώς και επτά μπουφάν, δύο πουκάμισα, δύο σκούφοι, κλπ.

Στο ελεγχόμενο ταξί επέβαιναν δύο Δόκιμοι Αστυφύλακες, οι οποίοι, ανακρινόμενοι, ανέφεραν ότι τα παραπάνω αντικείμενα - απομιμήσεις προέρχονται από κατασχεθείσες ποσότητες αποθήκης με απομιμητικά προϊόντα που είχε σφραγισθεί πρόσφατα, επί της οδού Κολωνού 16 στην Αθήνα, και φυλασσόταν - το ίδιο βράδυ - από άλλους δύο Δόκιμους Αστυφύλακες. 

Οι τελευταίοι, όπως προέκυψε στη συνέχεια, διευκόλυναν τους δύο προαναφερθέντες Δοκίμους να αφαιρέσουν τα προϊόντα απομίμησης από την αποθήκη το ίδιο βράδυ, σε προγενέστερο του αστυνομικού ελέγχου χρόνο.

Ο αυτοκινητιστής, που διατηρούσε φιλική σχέση με τους δύο (2) δόκιμους, όπως επίσης προέκυψε από την προανάκριση, γνώριζε και συμμετείχε στη υπόθεση.

ΤΑ  ΕΙΧΑΝ  ΡΗΜΑΞΕΙ  ΟΛΑ !

Στην έρευνα που ακολούθησε στις κατοικίες τους βρέθηκαν και άλλα προϊόντα απομίμησης διαφόρων επώνυμων οίκων. 

Συγκεκριμένα, στις κατοικίες δύο Δοκίμων, βρέθηκαν: 

(52) ρολόγια

(34) δακτυλίδια, 
(23) αλυσίδες χειρός, 
(16) δερμάτινες ζώνες, 
(28) μπλουζάκια, 
(12) σετ γραβάτες με ένα ζεύγος μανικετόκουμπα, 

(11) γραβάτες, 
(21) ζεύγη γυαλιών ηλίου, 
(25) πουκάμισα, 
(8) γυναικείες τσάντες, 
(8) αντρικά εσώρουχα, 

(81) ζευγάρια κάλτσες, 
(18) φανέλες,
(6) γυναικεία πορτοφόλια, 
(5) εσάρπες, 
(9) μπουφάν αντρικά, 
(2) μπουφάν γυναικεία, 
(4) βαλίτσες αεροδρομίου με ροδάκια.

Στην κατοικία του ιδιώτη - αυτοκινητιστή, βρέθηκαν αντίστοιχα: 
(4) ρολόγια, 
(2) σετ γραβάτες - μανικετόκουμπα, 
(4) γραβάτες και 
(1) πορτοφόλι, που αποτελούν απομιμήσεις διαφόρων επωνύμων οίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το απόγευμα στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικασθούν το πρωί της Τετάρτης με την αυτόφωρη διαδικασία.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας οι τέσσερις δόκιμοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: