Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

 

Μεγάλη υπήρξε η συγκέντρωση υγειονομικών μέ αναστολή εργασίας σήμερα Κυριακή στην πλατεία Γεωργίου !


Πολυπληθής συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου έγινε σήμερα Κυριακή, 9.1.22, στις 2 το μεσημέρι- 

"Προϊόν αμβλώσεως περιέχεται στο εμβόλιο", τόνισε ο ομιλητής δηλαδή προσβολή στο πρόσωπο του Χριστού" είπε ο ομιλητής που καλούσε τον κόσμο να μένει μακρά από τα νοσοκομεία...

Με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλ. Γεωργίου η συγκέντρωση του αντι-εμβολιαστικού κινήματος

Στην πλατεία είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ το παρόν έδωσε και ο πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ψυχίατρος βιοηθικής γνωστός πανελληνίως για την αντι-εμβολιαστική δράση του.

Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου είναι απόφοιτος της Θεολογικής αλλά και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Rene Descartes και Sorbonne IV στο Παρίσι, απ’ όπου έλαβε και το Master. 

Είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στη Βιοηθική, με θέμα «Ιστορία του ζυγωτού και εξωσωματική γονιμοποίηση».

Κατέχει την ειδικότητα της Ψυχιατρικής. Έχει συγγράψει βιβλία θεολογικού και ιατρικού (στο χώρο της Νευροψυχολογίας), περιεχομένου. Συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες. Ως κληρικός διακονεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Είναι έγγαμος και πατέρας επτά παιδιών.

Περισσότερα εδώ:

https://www.thebest.gr/article/649779-patra-genetikos-tropopoiitis-to-embolio-lene-oi-iereis-stin-plateia-sugkentrosi-parousia-epistimonon-foto-binteo



Δεν υπάρχουν σχόλια: