Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

10.10.21 --- Από την μεγάλη συγκέντρωση Υγειονομικών στο Σύνταγμα !

 



Υγειονομικοί απευθύνουν επείγουσα ανοιχτή επιστολή στον Άρειο Πάγο και στις Εισαγγελίες όλης της χώρας !

=================================================

Χωρίς γρίνιες, χωρίς ξύλινο λόγο, με ανθρωπιά, με ευαισθησία, με ιδιαίτερο χιούμορ, παρά την προσωπική πικρία και το ασυγκράτητο δάκρυ της αναστολής και της αντισυνταγματικής καταδίκης σε ανέχεια και ισοπέδωση, παραβρέθηκαν στο Σύνταγμα για τρίτη φορά οι εν αναστολή υγειονομικοί υπάλληλοι.

Ακολουθεί το κείμενο της επιτροπής των υγειονομικών υπαλλήλων του Γ.Ν. Νικαίας «Άγιος Παντελεήμων» κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

«Οι υγειονομικοί είναι εδώ για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή απέναντι στον Άγνωστο Στρατιώτη, τον ουσιαστικότερο και αληθέστερο, τουλάχιστον στους καιρούς μας, εκφραστή των ελεύθερων Ρωμιών.  
 
Είναι εδώ όχι για να καταγγείλουν την κυβερνητική αναλγησία ή την προσχηματική δημοκρατία που επαγγέλλονται οι άρχοντες του τόπου, αλλά το έργο τους, την  παρουσία και αρωγή τους δηλαδή δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο! 
Έτσι παρουσιάζουν ένα αυτοσχέδιο δρώμενο που αποδεικνύει πως ισχύουν ακόμα στις μέρες μας τα λόγια που ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός απηύθυνε στους σκλαβωμένους Έλληνες: "ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται κι αυτά κανείς δεν μπορεί να σας τα πάρει αν δεν τα δώσετε μόνοι σας"».




Δεν υπάρχουν σχόλια: