Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Έργα…έργα…έργα ! Φτιάχνονται οι δρόμοι της γούβας και της λακούβας !





Έργα…έργα…έργα ! Φτιάχνονται οι δρόμοι της γούβας και της λακούβας !







Μπορεί λοιπόν κάποιοι οδηγοί να διαμαρτύρονται αλλά όταν γίνονται έργα και μάλιστα σε τέτοιους άτιμους δρόμους θα έπρεπε κανονικά να χειροκροτούμε!
Και όχι μόνο τον Δήμαρχο ή Αντιδήμαρχο πού το σκέφθηκε αλλά και τις υπηρεσίες και το τεχνικό και εργατικό προσωπικό πού υλοποιεί αυτό το έργο.
Είναι τώρα πάνω από 30 χρόνια πού είχε να γίνει σε βάθος σκάψιμο της 12ης Συντάγματος ώστε να πέσει νέα άσφαλτος κι΄όχι μπαλώματα πάνω στις γούβες.





Καί άλλα τόσα χρόνια στις παραγλαύκιες περιοχές, και μετά στην Μειλίχου προς το Ολύμπιον και πάει λέγοντας.
Κάποια από αυτά επανειλημμένα στο Patrablog τα είχαμε επισημάνει με καυστικά μάλιστα σχόλια όχι προς αντιδικία με τους εκάστοτε αρμόδιους αλλά μήπως και ξυπνήσουν κάποιες συνειδήσεις και ενδιαφερθούν για την παραμελημένη αυτή πολιτεία..
Φτιάχθηκε και η Αγίου Ανδρέου από Ζαϊμη ως Καρόλου πού κι΄αυτή την είχαμε καταγγείλει. Ελπίζουμε τα έργα αυτά να συνεχιστούν και σε άλλα πολυσύχναστα σημεία.





Κι΄ ακόμη θα θέλαμε να στείλουμε ένα ακόμη μήνυμα και μάλιστα για πολλοστή φορά τόσο στην αρμόδια Αντιδημαρχία όσο και στην Τροχαία ότι κάτι πρέπει επιτέλους να κάνουνε ώστε να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις παράνομες ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ πού βλέπουμε σωρηδόν παντού και σε κάθε τετράγωνο «ΓΚΑΡΑΖ», «ΜΗ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ», «NO PARKING» και άλλες απειλητικές σαχλαμάρες πού ο καθένας έχει κολλήσει μπροστά στα σπίτια του και στα οικόπεδά του ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ !

Κι΄ακόμη η Αστυνομία, το «100» και η Τροχαία ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ  ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ  δίνοντας κλήσεις για παράνομη στάθμευση σε όσους οδηγούς παρκάρουν πάνω σε εισόδους μέ τέτοιες  πινακίδες παράνομες!


Γιατί τώρα ερχόμενη η Τροχαία γράφει όσους παρκάρουν μπροστά σε παράνομες πινακίδες ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ  έτσι μια παρανομία.
ΑΥΤΟ κύριοι αρμόδιοι , κύριε Δήμαρχε, κύριοι Αντιδήμαρχοι πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !
Καί να βάλετε αρχή να ξεκαθαρίσετε επιτέλους τίς νόμιμες από τις παράνομες πινακίδες.
Δέν μπορεί να κάνετε ακόμη πώς δεν βλέπετε το πρόβλημα, αυτός ο στρουθοκαμηλισμός πρέπει να σταματήσει!

Και να μη δίνετε κλήσεις στους οδηγούς αλλά να δίνετε κλήσεις σε ιδιοκτήτες πού έχουν βάλει τέτοιες ΠΛΑΣΤΕΣ και χωρίς άδεια πινακίδες!
Αυτό λέει η λογική και η Δικαιοσύνη.
Γιατί τότε, άντε να νομιμοποιήσουμε και ΤΑ  ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ και άς αφήσουμε τους νόμιμους πτυχιούχους να παίρνουν κοπανιστό αέρα μετα από τόσα χρόνια πού έφαγαν στα θρανία…
Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρανομίας η απορία μας μένει:
«Μά καλά, σε ολόκληρη Πάτρα, σε ολόκληρη Πολιτεία, δεν βρέθηκε ένας σύλλογος, μια ομάδα ενεργών πολιτών, ένας μαχητικός δικηγόρος, να πρωτοστατήσει στο ξεκαθάρισμα αυτής της παρανομίας πού βγάζει μάτι; Μά ούτε ένας;»


1) Πάτρα: Καθημερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Παραγλαύκιες


Στα πλαίσια εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος των παραγλαύκιων οδών (άνοδος και κάθοδος) και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων η αστυνομία αποφάσισε τη μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας στις παραγλαύκιες οδούς (άνοδος και κάθοδος) από Ακρωτηρίου έως τον κόμβο Πατρών Κλάους έως 15/10/2016 καθημερινά και από ώρες 07:00-19:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνεται στο εναπομείναν

ελεύθερο τμήμα της οδού , εναλλάξ και με πιθανή εκτροπή του ενός ρεύματος κυκλοφορίας είτε μέσω της οδού Α. Στεφάνου είτε μέσω των οδών του ΒΙΟΠΑ σύμφωνα με την εγκεκριμένη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος εργολάβος, ο οποίος καθίσταται υπεύθυνος επίβλεψης-συντήρησης αυτής και σύμφωνα τις υποδείξεις των ανθρώπων της εταιρείας που θα βρίσκονται στα σημεία των έργων.




2) Πάτρα: Από σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Νιρβάνα και Μειλίχου



Στα πλαίσια της εργολαβίας «Κατασκευή οδών και τεχνικών έργων 2015 στο Αρκτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων» θα πραγματοποιηθούν επείγουσες εργασίες συντήρησης σε οδούς της πόλεως και με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων η αστυνομία αποφάσισε την μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων στα παρακάτω τμήματα των οδών :

α) Στην οδό Νιρβάνα από ανώνυμη οδό έως Πανεπιστημίου για το χρονικό διάστημα από 14/10/2016 έως 21/10/2016 και κατά τις ώρες από 07:00 έως 16:00

β) Στην οδό Μειλίχου από την οδό Πανεπιστημίου και σε μήκος έως 1000μ πάνω από το Θεραπευτήριο ΟΛΥΜΠΙΟΝ για το χρονικό διάστημα από 13/10/2016:έως 21/10/2016 και κατά τις ώρες από 07:00 έως16:00

Επίσης ανακοινώνεται η απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων ως κατωτέρω :στα παραπάνω τμήματα των οδών για τις ίδιες ως άνω ημερομηνίες .

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τα ελεύθερα τμήματα των οδών σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετηθεί από τον υπεύθυνο εργολάβο, ο οποίος καθίσταται και υπεύθυνος για την επίβλεψη και συντήρηση αυτής και τους ανθρώπους της εταιρείας που θα βρίσκονται στα σημεία των εργασιών.





3) Στα πλαίσια του έργου Κατασκευή οδών και τεχνικών έργων (2015) στο ανατολικό διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων» θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης της οδού 12ου Συντάγματος και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων η αστυνομία αποφάσισε τη ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ στην οδό 12ου Συντάγματος από 6ου Συντάγματος έως Μαραγκοπούλου από 10/10 έως 15/10/2016 καθ΄ όλο το 24ωρο.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών επί της οδού 12ου Συντάγματος θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς σύμφωνα με την προβλεπόμενη σήμανση που θα τοποθετήσει ο υπεύθυνος των εργασιών, ο οποίος καθίσταται και υπεύθυνος για την επίβλεψη και συντήρηση αυτής καθ΄ όλο το 24ωρο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: