Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Επιτέλους, ποιός διοικεί αυτό τον τόπο;





Αυτά πού συνέβησαν  στο κέντρο της Πάτρας και ειδικά στην περιοχή Αγίου Διονυσίου, ήταν από τα άγραφα μέν, αλλά και από τα αναμενόμενα…

Γιατί όσο η Κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα, καί όσο δεν τούς δίνει ελεύθερο ραπόρτο να φύγουνε από εδώ πέρα καί να πάνε στήν Γερμανία, στήν Αυστραλία, ή στό Διάστημα, θα δούμε ασφαλώς και άλλα χειρότερα !

Δεν φταίει ούτε η Αστυνομία, ούτε το Λιμενικό πού δεν επιβάλλει ολοσχερώς την τάξη.

Τι να σού κάνει η Αστυνομία όταν οί πολιτικές διαταγές πού πηγάζουν από το Υπουργείο «Αδυναμίας Προστασίας του πολίτη» είναι απαγορευτικές και δεσμευτικές ως προς τους μετανάστες.

Να σού επιτίθεται ο Αφγανός, ο Σομαλός, τό κάθε ζαγάρι και ο κάθε Μαρόκος με πέτρες, με ξύλα, με μαχαίρια και τσεκούρια ( όπως ξέρανε από το χωριό τους καί από τίς εγκληματικές συμορίες τους ώς επί το πλείστον...), και να σού έχει δώσει εντολή η Κυβέρνηση να τον απωθείς μόνο με τα γάντια σου και το μαντήλι σου.

Μαλακά, ήσυχα, με το μπαρδόν και το σινιόν μη τον γδάρουν τα νύχια σου ( και εν τω μεταξύ αυτός να σού δίνει ξυλιές και γροθιές… )

Εσύ πρόσεξε, θα του μιλάς με ευγένεια, με τάκτ, «μά κύριε μετανάστα, σας παρακαλώ, κάντε λίγο παραπέρα, μη με κτυπάτε άλλο, μη με κλωτσάτε, λυπηθείτε με…»

Με κάτι τέτοιες και τέτοιες όμως ευγένειες πού θέλουν να επιβάλλουν οί πολιτικοί μας και να ευνουχίσουν τα Σώματα Ασφαλείας, δείχνουν ότι :

1) ή ότι δεν ξέρουν ποιά είναι η πραγματικότητα και η αποστολή των Σωμάτων Ασφαλείας πού ανέλαβαν νά διοικήσουν, ή,

2) «κάτι άλλο…» έχουν μέσα στο μυαλό τους, και ο καιρός θα δείξει «Τι;»





 


Προς το παρόν , «Μεγάλη σου η χάρη Άγιέ μου Διονύσιε» πού εορτάζεις αύριο, και ανέλαβε εσύ πιά να ξεκαθαρίσεις το μεταναστευτικό μια και υπάρχει γενική αχρηστία και παραλυσία σ΄ αυτή τήν άθλια, όπως την κατάντησαν, πρώην ευγενή και δοξασμένη Πολιτεία μας…






ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…

Άγριες μάχες για τον έλεγχο του λιμανιού της Πάτρας

Μια θέση σε ένα από τα δεκάδες φορτηγά που καθημερινά σταθμεύουν στον προβλήτα του λιμανιού της Αχαϊκής πρωτεύουσας και στη συνέχεια επιβιβάζονται σε πλοία, με προορισμό την Ιταλία, αποτέλεσε το «έπαθλο» για το οποίο «διαγωνίστηκαν» με μαχαίρια, πέτρες, γκλομπ και σιδηρολοστούς οι διαφορετικές ομάδες οικονομικών μεταναστών που ζουν στην περιοχή.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, με συμπλοκές ανάμεσα σε ομάδες Αφγα-νών και Παλαιστινίων στο κτήριο του Ο.Σ.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Όθωνος Αμαλίας, κατά τη διάρκεια των οποίων υπήρξαν και επτά τραυματίες.

Σύμφωνα με καταγγελίες Παλαιστινίων, το λιμάνι λυμαίνονται ομάδες Αφγανών, οι οποίοι ζητούν το ποσό των 50 ευρώ ανά άτομο για την πρόσβαση στον προβλήτα και κατ’ επέκταση στα φορτηγά για την Ιταλία.


Τα πνεύματα είχαν οξυνθεί, πλέον, επικίνδυνα, όπως αποδείχθηκε από το γεγονός ότι λίγες ώρες αργότερα υπήρξε και δεύτερος γύρος, αυτή τη φορά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου.

Εκατοντάδες οικονομικοί μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, έχοντας στα χέρια τους από πέτρες μέχρι σιδηρολοστούς και μαχαίρια, συνεπλάκησαν στην περιοχή γύρω από τον Ιερό ναό, ο οποίος βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον χώρο του λιμανιού της πρωτεύουσας της Αχαΐας.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, προκλήθηκαν ζημιές σε βιτρίνες καταστημάτων και δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ κάποιοι έβαλαν φωτιά και σε ένα ξύλινο κτίσμα επί της πλατείας Δροσοπούλου.

Τέλος στα επεισόδια έβαλαν ύστερα από αρκετή ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να διαλύσουν τις ομάδες των μεταναστών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=222912&cid=4

================================


Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βόρειας Κορέας,

τρώτε 12 χρόνια σκληρής εργασίας.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ του Ιράν,
. . . . . . .                 
κρατείστε  επ'αόριστον.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ το
υ Αφγανισταν, . . . .           
τρως μια σφαιρα.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Σαουδικής Αραβίας, .     
θα πρέπει να φυλακιστείτε.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ των ΗΠΑ,
. . . . . . .               
ΘΑ υποστείτε ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κίνας,
. . . . . . .               
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ακουστείτε ποτέ ξανά.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Βενεζουέλας,
. . . .         
ΘΑ περαστείτε για κατάσκοπος και θα σφραγιστείτε σε κάνα κελί.

Εάν διασχίσετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ της Κούβας,
. . . . . .              
θα σαπίσετε σε πολιτική φυλακή.

 

Εάν διασχίσετε παράνομα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ,
. . . . .. .  ΤΟΤΕ  
ΠΑΙΡΝΕΤΕ:

- Μια θέση εργασίας,
- Μια άδεια οδήγησης,
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
- Πρόνοια,
- κουπόνια συσσιτίου,
 
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ενοικίου ή δάνειο για να αγοράσετε ένα σπίτι,
- ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
 
- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,
- Δωρεάν εξόδους απ? τις φυλακές και σε πολλές περιπτώσεις ....
- Μπορείτε ακόμη και να ψηφίσετε.
                                                                                                                                                  
  - ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΩΡΟ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: