Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Μυστηριώδεις καί αιφνίδιοι υποθαλάσσιοι κυματισμοί στην περιοχή του Δρεπάνου, πού ζητούν απάντηση…

HTML clipboard


Δρέπανο !


Τό τρίγωνο τών Βερμούδων τού Πατραϊκού κόλπου... ( εδώ ο Φάρος του )


Τά τελευταία 5 χρόνια ( όπως μάς λένε ) εκεί στο Δρέπανο, από τόν Φάρο μέχρι τό παραλιακό κέντρο πού υπάρχει εκεί, καί προς την μεριά του Αιγίου, σχεδόν κάθε μέρα καί κυρίως το απόγευμα, σηκώνεται ένας μεγάλος και ανεξήγητος κυματισμός κυριολεκτικά από το πουθενά, σαρώνοντας την παραλία !

Ο κυματισμός ξεκινάει από τό βάθος της θάλασσας κάπου 100 μέτρα από την ακτή, σαν μία νοητή οριζόντια γραμμή, ξεσπάει στήν ακρογιαλιά μέ μεγάλα κύματα, και μετά από 10 λεπτά σταματάει…

Το φαινόμενο είναι ανεξήγητο, το γνωρίζουν αγρότες της περιοχής, και γίνεται χωρίς να έχουμε μεγάλα πλοία στο βάθος, και χωρίς να έχει γίνει σεισμός !

Κι΄ ούτε μπορούμε να υποθέσουμε ότι προέρχεται από κατακρημνίσεις τού βυθού, γιατί δεν μπορεί να γίνονται κατακρημνίσεις κάθε μέρα...

Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι περισσότερο για το φαινόμενο αυτό, ευπρόσδεκτος είναι να καταθέσει την γνώμη του…



Έκρυψαν επικίνδυνο μίνι τσουνάμι στο Αίγιο με 4 τραυματίες…

24 Αυγούστου 2008, 22:45




Ένα μίνι τσουνάμι - μυστήριο στις ακτές της Ανατολικής Αχαΐας από το οποίο τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα και κινδύνευσαν χιλιάδες λουόμενοι, κρατήθηκε ουσιαστικά μυστικό.

Δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση προς τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν, καθώς οι αρμόδιοι θέλησαν να «μην σκορπίσουν τον πανικό στην περιοχή». Όλα αυτά βέβαια χωρίς κανείς από αυτούς να είναι σε θέση να αποκλείσει το ενδεχόμενο επανάληψης του φαινομένου.

Το περιστατικό έγινε χθες στην παραλιακή ζώνη της ανατολικής Αχαΐας, όταν ένα τεράστιο κύμα ύψους δύο μέτρων έφτασε από το πουθενά μέχρι την παραλία.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αιγίου, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς υπέστησαν διαστρέμματα στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν και αμυχές από αντικείμενα που το κύμα έριξε πάνω τους.

http://www.zougla.gr/news.php?id=6861

Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Αδελφοί Πατρινοί και νοσταλγοί μιάς πολιτισμένης Πάτρας… Είμαστε μήπως άξιοι της τύχης μας;

















HTML clipboard

Οί «δουλειές» πάνε καλά εκεί στον καταυλισμό, κάναμε μία Βολιβία καί ένα κράτος έν κράτει μέσα στα πόδια μας, και ουδείς τολμά να μπεί εκεί για έλεγχο...


Ουδείς;

ΝΑΙ, ουδείς!

Ούτε και η Αστυνομία !


========================================

«ΚΑΜΟΡΑ» ηρωίνης… στην Ηρώων Πολυτεχνείου;



Η σύλληψη, τού 17χρονου Αφγανού που παζάρεψε με αστυνομικό ο οποίος εμφανίστηκε ως μεταφορέας, το ασφαλές πέρασμα 34 προσφύγων στην Ιταλία, αναδεικνύει τα υπόγεια ρεύματα της Ηρώων Πολυτεχνείου.



Αφγανοί μεταφέρουν ηρωίνη «από την πατρίδα» και τη χρησιμοποιούν σαν μέσο συναλλαγής, μαζί με χαρτονόμισμα.



ΕΛΑΣ προς Δήμο:



Απομακρύναμε 2.300 μετανάστες, υπάρχουν κι άλλα υπουργεία με ρόλο στην υπόθεση.


http://www.peloponnisos.com.gr/?c=117



============================================


ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ



Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η κατάσταση στην Ηρώων Πολυτεχνείου, τόσο μέσα, όσο και έξω από τον καταυλισμό.


Όλα αυτά, καθώς ο συνωστισμός δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των μεταναστών, οι έκνομες δραστηριότητες έχουν αρχίσει και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ όλες οι πλευρές «ετοιμάζονται» για το τριήμερο 29-31 Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το No Border Patras.



Πλήθος μεταναστών καταφτάνουν καθημερινά στην περιοχή της Αγυιάς, ενώ από τους γύρω δρόμους μικρές ομάδες ατόμων, τις νυχτερινές ώρες μεταφέρουν, ότι υλικά βρίσκουν που μπορούν να τους φανούν χρήσιμα στην κατασκευή νέων παραπηγμάτων



Ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Κ. Νούλας δήλωσε ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να προχωρήσει σε εκτεταμένους ελέγχους μέσα στον καταυλισμό, ακόμα και μετά την σύλληψη ανηλίκου με μισό κιλό ηρωίνη.



Το σίγουρο είναι ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν, καθώς αναμένονται πολλά άτομα να έρθουν στην Πάτρα από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό.


Πηγή: http://www.patranews.gr/news.asp?ID=10377



==========================================


«Έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας...σωματέμποροι, έμποροι ναρκωτικών και χιλιάδες λαθρομετανάστες! »



Πάνω από 1.000-2.000 λαθρομετανάστες εισέρχονται καθημερινά στη χώρα από τα σύνορα με την Τουρκία που μοιάζουν με τρύπιο σουρωτήρι.


Οι λαθρομετανάστες, χρίζονται αμέσως πολιτικοί πρόσφυγες, τους παρέχεται ένα έγγραφο άδειας παραμονής για ένα μήνα και από εκεί και πέρα το χάος.

Οι καραβιές των σωματεμπόρων μαύρης σάρκας, αδειάζουν το «εμπόρευμα», όχι πλέον στη Σάμο, στη Χίο, στα παραλιακά νησιά με την Τουρκία, αλλά απ’ ευθείας εδώ στο κέντρο, στον Άλιμο, στη Βάρκιζα στη Βουλιαγμένη, με τη συνενοχή φυσικά ντόπιων συνεργατών με άκρες τους στο Λιμενικό και την Αστυνομία.



Έχει πολλά λεφτά η δουλειά αυτή.

Δεκάδες χιλιάδες από τους δήθεν πολιτικούς πρόσφυγες, συγκεντρώνονται από το εγκληματικό κύκλωμα και εγκαθίστανται στο κέντρο της Αθήνας στην Ομόνοια το οποίο με αλματώδη ρυθμό τον τελευταίο καιρό μεταβάλλεται σε ένα τεράστιο γκέτο διακίνησης ναρκωτικών, πορνείας και εγκλήματος.

Στους λαθρομετανάστες νοικιάζονται ομαδικά πολυκατοικίες σε υπέρογκες και αδήλωτες στην Εφορία τιμές, όπου τους στοιβάζουν τον ένα πάνω στον άλλο, χωρίς στοιχειώδεις υποδομές υγιεινής.

Χωρίς άλλες διεξόδους εργασίας, με τη συστηματική ανοχή της πολιτείας, εμπλέκονται στο κύκλωμα του εγκλήματος και ζουν απ’ αυτό.


Οι έλληνες «ιθαγενείς» κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής είναι ανάστατοι.



Ορισμένοι κλείνουν σπίτια και μαγαζιά και ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους.

Αυτοί που μένουν βλέπουν μπρος στα μάτια τους τη διακίνηση των ναρκωτικών, και το σούρτα φέρτα των αλλοδαπών πορνιδίων, τους λαθρομετανάστες να έχουν καταλάβει δρόμους και πεζοδρόμια και να αποθρασύνονται και να εμπλέκονται σε επεισόδια που ολοένα και πληθαίνουν, ενώ από τα μπαλκόνια των ορόφων κατουράνε στους δρόμους.

Αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί πολύ σύντομα, το κέντρο της Αθήνας θα έχει μεταβληθεί σε φρούριο του εισαγόμενου εγκλήματος και οι ταραχές που βίωσε το Παρίσι και άλλες πόλεις πρόσφατα, θα ωχριούν μπροστά στην επερχόμενη καταιγίδα.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν αυτά, οι δήθεν προοδευτικές δυνάμεις, ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα δίκαια των «καημένων των μεταναστών», ενώ ο αρμόδιος Υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος και ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, σφυρίζουν αδιάφορα.


( Από άρθρο στο Press-blog )



Τά ίδια με την Αθήνα θα πάθουμε κι΄ εμείς, εάν πάψουμε τις διαμαρτυρίες μας…















Το τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε εναπόκειται στο 1 – 1 – 4 της εποχής του Γέρου της Δημοκρατίας!


Γιατί:



Οί πολιτικοί δίνουν υποσχέσεις πού ποτέ τους δεν τηρούν…



Άλλοι από αυτούς τους πολιτικούς σφυρίζουν αδιάφορα, μια καί το κακό δεν βρίσκεται μπροστά στο σπίτι τους και στα παιδιά τους, για να ενδιαφέρονται άμεσα…



Κάποιοι άλλοι, κάνουν επιτροπές, συσκέψεις, και μετράνε με δημοσκοπήσεις το πολιτικό κόστος…



Έτεροι εξ΄ αυτών ψάχνουνε να βρούνε ποιά συνοικία θέλει μετανάστες για να χαρίσει μερικούς από δαύτους, μια και πρόκειται περί πολύ εργατικών ανθρώπων και χαρά στην συνοικία πού θα τους αποκτήσει.



Θα έχει δηλαδή « ψωνίσει από σβέρκο…».



Ουδεμία όμως συνοικία τους θέλει, και ο Δήμαρχος, ξύπνιος τώρα άνθρωπος, ξέρει ότι αν επιμείνει για κάπου θα φάει μαύρο φούμο στις επόμενες εκλογές.



Δηλαδή «μαύρο φίδι πού τον έφαγε…» πού λέει και ο αγαθός ( ή πονηρός ) λαός μας…



Άς δούμε τώρα και την τηρουμένη διαδικασία λύσης του προβλήματος…



( Θα φωνάζαμε τον Φασουλή και τον Περικλέτο περί αυτού, αλλά τούς έχουμε στείλει προσωρινά για διακοπές…)



Η Αστυνομία λοιπόν περιμένει εντολή από τον Εισαγγελέα…



Ο Εισαγγελέας περιμένει εντολή από τον Άρειο Πάγο…



Ο Άρειος Πάγος περιμένει εντολή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης…



Ο Υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει να συσκεφτεί με την Υπουργό Εξωτερικών ( μια και το πρόβλημα είναι και λίγο εξω-πολιτικό…)



Και στο τέλος, ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός να λάβει την μεγάλη απόφαση !



Δικαίως λοιπόν τώρα διερωτώμεθα:



με τέτοια γραφειοκρατία είναι ποτέ δυνατόν εμείς οί Πατρινοί « να απελευθερώσουμε» την Πολιτεία μας;



Το τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε εναπόκειται στο 1 – 1 – 4 της εποχής του Γέρου της Δημοκρατίας!


HTML clipboard
«H Τήρηση του παρόντος Συντάγματος
( δηλαδή, η τήρηση των Νόμων της Πολιτείας μας…) επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων ( επαφίεται στην μαχόμενη στάση των Πατρινών κατοίκων της …)»