Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Η μετά τόν αποκλεισμό τής βενζίνης εποχή, καί τα συμπεράσματα πού προέκυψαν....



Η Νομαρχία εντελώς απούσα !

Ουδείς συντονισμός πληροφόρησης τών πολιτών υπήρξε γιά τά σημεία καί τίς ώρες διάθεσης τών καυσίμων !

Αξιοπρεπείς καί οικογενειάρχες άνθρωποι, γνωστοί επαγγελματίες, εξευτελιζόμενοι μέ τα κουβαδάκια στό χέρι ψάχνοντας γιά μερικά λίτρα αμόλυβδης... Δυστυχώς, οί υπεύθυνοι αρμόδιοι υπήρξαν παντελώς ασυντόνιστοι, αδιάφοροι, καί μεγάλοι απόντες...

Άν, μή γένοιτο, υπάρξει "εποχή πολέμου καί αποκλεισμός καυσίμων", αυτά πού συνέβησαν τώρα άς φροντίσουν οί όποιοι "αρμόδιοι", να μή επαναληφθούν...

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2008 αποφάσισαν, με οριακή πλειοψηφία, οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης, απευθύνοντας παράλληλα προειδοποίηση προς την κυβέρνηση για ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Aπό χθες το απόγευμα τα φορτηγά αυτοκίνητα αποχωρούν από τα σημεία των εθνικών οδών όπου είναι σταθμευμένα και από το βράδυ πιάνουν δουλειά. Ήδη, η αγορά βρίσκεται σε οριακό σημείο, καθώς έχουν παρατηρηθεί ελλείψεις σε βασικά προϊόντα και αγαθά. Εκτιμάται ότι μέχρι το Σάββατο η κατάσταση θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως. Τα πρατήρια υγρών καυσίμων λειτουργούν από σήμερα κανονικά, καθώς οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων έπιασαν δουλειά από το απόγευμα της Τετάρτης και τροφοδότησαν με καύσιμα τα βενζινάδικα.

( ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ)

1 σχόλιο:

neoinileias είπε...

H εκπομπή της κοινωνίας των 700ε που ακούστηκε ότι είναι η αιτία της απομάκρυνσης είναι ένα σοβαρό ζήτημα, εσφαλμένα όμως ονομάστηκε των 700ε δεν είναι των 700ε είναι των 300ε επειδή το σύνολο των εργαζομένων με ωρομίσθιο εργάζονται για 300ε το μήνα.
Βολεύει όμως να είναι των 700ε.
Το σοβαρό όμως είναι ότι δεν έφτασαν ποτέ στη βουλή η στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο από την αντιπολίτευση τα ζητήματα όλων αυτών των ανθρώπων, έφτασε το όμως θέμα του ενός δημοσιογράφου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
http://neoinileias.blogspot.com/