Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα - Αγωνιζόμενοι Πολίτες: Ανοικτή Επιστολή προς τους βουλευτές Αχαΐας…

 

Κρατώντας Ελληνικές σημαίες και πανό και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στα εμβόλια, πάνω από 500 άτομα πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, στις 20.30 περίπου το βράδυ της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια το συγκεντρωμένο πλήθος προχώρησε σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και επέστρεψε στην Πλατεία Γεωργίου, όπου και διαλύθηκε.

======================================

ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΜΕΓΑΛΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ  «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ --
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, 12:00

https://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-igionomikon-ekso-apo-to-nosokomio-sotiria


======================================


Αλήθεια όμως, τί κάνουν καί οι εδώ τοπικοί βουλευτές μας τής Αχαϊας; Πού είναι;

Πέρα λοιπόν από το λιβανίσματα  πού τακτικά κάνουν στον  κύριο «Μητσοτάκη τους» στις εφημερίδες και στα ΜΜΕ, κατά τα άλλα πλήρης συσκότιση ! 

Καλά, δεν βλέπουν και δεν ακούνε τις πιέσεις ,τους εκβιασμούς, και τους γογγυσμούς τών εργαζομένων υγειονομικών, εκπαιδευτικών, και άλλων εργαζομένων ( ενδεχομένως και πολλών παλαιών ψηφοφόρων τους ( ; τώρα τζίφος...)  μέχρι να τους «πείσουν»  και να τους «πνίξουν» στο πάτωμα για να δεχθούν το εμβόλιο; 

( ! άκου να τους "πείσουν", με το μαχαίρι στον λαιμό!!!)

Τέτοια «δημοκρατία» επαγγέλλονται οι πολιτικοί μας για το «καλό του λαού» πού μόνο αυτοί, και οι «ειδικοί» της κυβέρνησης ξέρουν;  

Καλά, τι αλαζονία εξουσίας είναι αυτή, τίποτα μαθητούδια είναι ο λαός, ώστε να θέλει μαθήματα σωφρονισμού και πείνας σε απολυμένους εργαζομένους ώστε να δεχθούν αυτό πού θέλει η Κυβέρνηση;   

--------------------------------------------

Πάτρα - Αγωνιζόμενοι Πολίτες: Ανοικτή Επιστολή προς τους βουλευτές  Αχαΐας…


Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές της Αχαϊας να σταματήσουν να στηρίζουν τον εξαναγκασμό και τις απειλές για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κοινοποίησαν οί «αγωνιζόμενοι Πολίτες Πάτρας» !

"Να πράξετε άμεσα για να σταματήσει η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"

"Οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες Πάτρας σας καλούν όχι μόνο να τοποθετηθείτε αλλά κυρίως, να πράξετε άμεσα για να σταματήσει η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που τελούνται στη Χώρα κατά των πολιτών τόσο από την κυβέρνηση όσο και από το ευρύτερο πολιτικό σύστημα.

Διαχρονικά και ιδιαίτερα από τις εκλογές του 2009 και μετά, έχετε διαπράξει πολλά αδικήματα κατά της χώρας και των πολιτών, υποδουλώσατε την χώρα με τη Δανειακή Σύμβαση και τα Μνημόνια.

Στηρίξατε αυτές τις πολιτικές ή επιτρέψατε να εφαρμοστούν και είστε υπεύθυνοι, οδηγήσατε τη Χώρα στον όλεθρο που ζούμε και θα ζήσουμε στο άμεσο μέλλον με τη φτωχοποίηση και τη γενοκτονία των πολιτών.

Αυτή τη στιγμή άνθρωποι απολύονται, επειδή δεν συναινούν στην υποχρεωτική ιατρική πράξη (εμβολιασμός) που προσπαθούν να τους επιβάλλουν.  

Διεκδικούν το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης και με γνώσης
συναίνεση τους σε κάθε ιατρική πράξη. Στο Σύνταγμα το Διεθνές Δίκαιο και στον Κώδικα ιατρικής δεοντολογίας
αναφέρεται ρητώς η απαραίτητη συναίνεση του ατόμου σε ιατρική πράξη.

Ήρθε η ώρα να πράξετε το καθήκον σας προς τους πολίτες και τη Χώρα, και να σταματήσετε να στηρίζετε την βία, την απειλή ,τον εξαναγκασμό και την τρομοκρατία… Φέρετε ακέραια την ευθύνη και την ηθική αυτουργία για ότι συμβαίνει στους πολίτες.

Αντιλαμβάνεστε βέβαια πως όσο συνεχίζετε να εκτελείτε τα σχέδια όλων αυτών που επιθυμούν την εξόντωση του λαού, τόσο περισσότερο ανεπιθύμητοι θα γίνεστε από τους πολίτες στην Πόλη μας.", αναφέρει ανακοίνωση.

UP-KLIK

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1--
ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ : Σκέφθηκα πολύ πρίν γράψω αυτό το παρακάτω Σχόλιο.
«…Αγαπητοί, ως εδώ και μή παρέκει… Η κατάσταση, πού με την αλαζονεία σας έχει διαμορφωθεί, δεν παίρνει άλλο ! Έχετε διασπείρει στον κόσμο απανωτές ειδήσεις καρμπόν ότι οι αντιεμβολιαστές είναι κάτι παράξενα καί μονολιθικά όντα, κάτι αμόρφωτα ζούμπερα χαμηλής διανοητικής στάθμης πού τα έχουν στυλώσει εγωϊστικά επιμένοντας στείρα στην άρνησή τους «κτυπώντας το πόδι στο πάτωμα…» με το «όχι στα εμβόλια…». Συνήθως παίρνετε σαν παράδειγμα κάποια χτυπητά φαινόμενα διανοητικώς καθυστερημένων πού γράφουν κάτι απίθανα σενάρια UFO, και ερχόσαστε κι΄εσείς και «χορεύετε» σαν τους λύκους γύρω τους με ερωτήσεις για σπάσιμο πλάκας…
Η κατάσταση μού θυμίζει κάποιες χριστιανικές συγκεντρώσεις παλαιότερα πού οι καμέραμαν έκαναν ζούμ πάνω σε τίποτα ξεδοντιασμένες γριές θέλοντας μ΄αυτά και μ΄αυτά να δείξουν ότι «νά, κοίτα κόσμε αυτές οι γριές είναι πού φωνάζουν και κάτι άλλα αξιοθρήνητα περιθωριακά πρόσωπα…».
Μ΄αυτά και μ΄αυτά τα παπατζίδικα, προσπάθησαν και προσπαθούν κάποιοι – λεγόμενοι δημοσιογράφοι ( δημοσιοκάφροι πές καλύτερα ) κατόρθωσαν να ξεγελάσουν τον ζαλισμένο κόσμο παίρνοντας και συγχαρητήρια από τα αφεντικά των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης ( ΜΜΕ ) πού δυό φορές εισέπραξαν από 20 περίπου εκατομ. ευρώ για να παινεύουν τα εμβόλια και να μη μιλάνε χλαπακώνοντας την αλήθεια.
Γι΄αυτό και σήμερα δεν υπάρχει εφημερίδα πού το 80% της ύλης της να μη ασχολείται με τον κόβιντ και πού να μη ελεηνολογεί τους λεγόμενους «αντιεβολιαστές» !!!

Ανώνυμος είπε...

2--
Από την άλλη πλευρά τώρα, βγαίνουν κάθε τόσο στην τηλεόραση και στις εφημερίδες κάποιοι ευνοούμενοι και ευνοούμενες της κυβέρνησης πού κορδώνονται αυτοναρκισευόμενοι για τά πτυχία τους ( λές και οι αντιεμβολιστές δεν έχουν κι΄αυτοί πτυχία και σπουδές και μάλιστα πολύ καλύτερες από αυτούς ).
Έτσι μας λέγανε και μας διατυμπανίζανε προκειμένου να πείσουν τον αδαή λαό πού δεν ενδιαφέρεται να δεί τι κυκλοφορεί στο εξωτερικό αλλά πιστεύει σαν τα ακυβέρνητα όρνεα τον κάθε μισθοδοτούμενο κυβερνητικό «ειδικό».
Άντε παιδιά, άντε βρέ Έλληνες ξυπνήστε επί τέλους !
Και αντί όλων αυτών των κατηγοριών συναντήσαμε, ακούσαμε, διαβάσαμε καλλιεργημένους επιστήμονες πού οι κυβερνητικοί «ειδικοί», οι τηλεπερσόνες, μαϊντανοί και διδάσκαλοι του ψεύδους δεν φτουράνε μπροστά τους. Γι΄αυτό ακριβώς δεν θέλουν δημόσιο διάλογο debate γιατί θα φανεί η γύμνια τους…».
Δείξτε μας τις μελέτες σας φωνάζουν κάποιοι «ειδικοί» της κυβέρνησης. «Δείξτε μας κι΄εσείς τις δικές σας», τους λέμε…Αλλά τι να δείξουν, τις αλληλο-αναιρούμενες μεταξύ τους θεωρίες ;
«Μη φοράμε μάσκα» την μιά φορά, « όχι, να φοράμε παντού μάσκες» την άλλη. «Όχι στα μικρά παιδιά τα εμβόλια» «Ναι στα μικρά παιδιά τώρα…», και πάει λέγοντας…
Βρέ, δεν βλέπετε πού την μιά μέρα κάνουν εμβόλιο και την άλλη ώρα –μέρα, πεθαίνει ο κόσμος;
Καλά πού ζείτε εσείς ; Δεν διαβάζεται τοπικές εφημερίδες με «απορίες» επί αιφνιδίων διατυπωμένων θανάτων στα καλά καθούμενα, τύπου: «αιφνίδιος θάνατος του τάδε και τάδε και μάλιστα ηλικίας 45--50—55 ετών νέων σχετικά και υγιέστατων ανθρώπων, από ΑΝΑΚΟΠΗ…»!
Καλά δεν σας λένε τίποτα όλες αυτές οι «Ανακοπές» και…. «τον βρήκανε νεκρό στο σπίτι του…» υγιέστατο άνθρωπο πού την προηγούμενη μέρα είχε κάνει το εμβόλιο; Δηλαδή τι ; Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια, μήπως ξέρετε ;

Ανώνυμος είπε...


3--
Μήπως περιμένετε να παραδεχθούν οι «ειδικοί επιστήμονες» των λοιμοξιωλόγων ότι πέθαναν από το εμβόλιο; Άσε, πού από τους 30 περίπου «ειδικούς» οι περισσότεροι είναι ασχέτων ειδικοτήτων. Αρκεί μόνο να ανήκουν «στα δικά μας παιδιά». Γι΄αυτές τις «υπηρεσίες τους άλλωστε αμοίβονται πλουσιοπάροχα, την στιγμή πού αν δούλευαν έξω δεν θα έβλεπαν ούτε πελάτη για σεφτέ!
Είναι τώρα να μη έχουν υποχρέωση να στηρίξουν την κυβέρνηση;
Χρεώνουν τους νεκρούς ως κόβιντ, τους δηλώνουν έτσι και εισπράτουν κάποιοι και το φαρμακευτικό εταιρικό «βοήθημα» ως κόβιντ, αλλά και το 50 ευρώ το κεφάλι ( όπως ακούγεται τουλάχιστον…) όποιος γιατρός πείσει άνθρωπο και δεχθεί να του κάνει εμβόλιο! Δηλαδή, πλήρης κατάπτωση του ιατρικού επαγγέλματος , με 50 ευρώ το κεφάλι…Πάρτε κόσμε !
Καί δίνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη κάποιοι στους «ειδικούς». Καλά δεν διαβάζετε ξένο τύπο, ξένα site, blog, κλπ να δείτε τι λένε διεθνούς φήμης ξένοι επιστήμονες αλλά και Έλληνες γιατροί όλων των ειδικοτήτων; Μόνο οι «ειδικοί» της κυβέρνησης ξέρουν από κόβιντ, οί άλλοι όχι;
Μήπως εδώ εφαρμόζετε και σ΄εσάς εκείνος ο λόγος του Χριστού πού λέει ότι : «τυφλός τυφλόν αν οδηγεί, αμφότεροι είς βόθυνον πεσούνται;»
Πέθανε σήμερα στην Πάτρα και η γνωστή καθηγήτρια. Χθές στο εμβόλιο, σήμερα στον τάφο. Καί μετά, μας λένε ότι « έ, τώρα…είχε και "υποκείμενα νοσήματα". Πού φάνηκαν με το εμβόλιο, και πού όμως αν δεν το έκανε θα ζούσε ακόμη !
Ή δεν είναι έτσι;
Εφ΄όσον λοιπόν υπάρχει κίνδυνος θανάτου από «υποκείμενα» γιατί στριμώχνετε και εκβιάζετε τον κόσμο να κάνει εμβόλιο και ίσως να πεθάνει, μη παίρνοντας μάλιστα επ΄αυτού και καμία ευθύνη για τυχούσες συνέπειες ως νομικά ακαταδίωκτοι ; Είναι ιατρική αυτή, ή είναι αλμπάνηδες όλοι αυτοί πού επιδοκιμάζουν τέτοιες μεθόδους Άουσβιτς και Μπιρκενάου !
Μά καλά, τόσο αιθεροβάμονες είστε; Άντε πιά, σας έφταιξε μετά μέχρι και ο παπα Κοσμάς πού δεν έκανε υπακοή στήν δουλική μικρά Σύνοδο της Κυβέρνησης...Αυτό μάς μάρανε τώρα, βρήκαμε και λέμε...

Ανώνυμος είπε...

4--
Αγαπητοί. Κάθε μέρα πεθαίνουν εμβολιασμένοι άνθρωποι από θρομβώσεις, παραλύσεις, ημιπληγίες, κλπ-κλπ κι΄εσείς εκεί ακόμη τον χαβά σας ότι πέρα βρέχει; Γιά συνέλθετε λίγο κι΄αφήστε τούς εγωϊσμούς της κυβέρνησης ότι τα σημερινά πειραματικά και πρόχειρα εμβόλια πάντοτε σώζουν…
Σώζουν τα εμβόλια αλλά το «πότε» και «ποιούς» σώζουν, είναι και το μεγάλο ζητούμενο; Και σε ποιόν θα πέσει άραγε το λαχείο ; Σ΄αυτόν τον άγνωστο πού εμβολιάστηκε, στην γυναίκα σου, στα παιδιά σου, ή στους «παππούδες και στίς γιαγιάδες μας…» πού μας έλεγε και ο γνωστός «κλαψιάρης» Σωτηράκης… Και να τον πάνε τον εμβολιασμένο σε λίγα 24ωρα στον τάφο, μέσα στο χώμα…Γιατί Σωτηράκη μου, χρώσταγε τίποτα στην Μιχαλού για να το πάθει αυτό;
Και μάλιστα χωρίς καμία ευθύνη ούτε από την Εταιρεία ούτε από το Κράτος γιατί έτσι τάφτιαξε πλακάκια με τους νόμους η κυβέρνηση.!
Μέσα λοιπόν από τέτοιες εκτιμήσεις κάθε απλού ανθρώπου πού βλέπει θάνατο μπροστά του, δεν μπορούν να σταθούν ούτε συστάσεις φιλικές, ούτε «ειδικοί», ούτε ανιδείκευτοι, ούτε «μού είπε και ο Μητροπολίτης να το κάνω…» και άλλα τέτοια ανόητα και πτερόεντα..
Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις γι΄αυτό, το να καταλάβουμε δηλαδή ότι τα εμβόλια αυτά πού έχουν μέν άδεια κυκλοφορίας αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, είναι ΑΝΑΣΦΑΛΗ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και κανείς δεν ξέρει σε ποιόν – και σε ποιά θα πέσει το λαχείο του θανάτου, της θρόμβωσης, της παραλυσίας, της περικαρδίτιδας, κλπ ! Βλέπεις θανάτους νέων ανθρώπων καθημερινά στις εφημερίδες και οι υποψίες σου ενισχύονται ότι έχουν πεθάνει από εμβόλιο, πράγμα πού επιβεβαιώνεται αργότερα…
Δυστυχώς σήμερα το 80% της καθημερινής ύλης στίς εφημερίδες ασχολείτε μόνο με θέματα εμβολίων, ενθάρυνσης εμβολιασμών, με επιστολές όλες υπέρ των εμβολίων καμία αντίθετη λές και βρισκόμαστε στην Βόρεια Κορέα, ή στην Αλβανία του Χότζα.
Αλήθεια, έχετε ποτέ διερωτηθεί τι είδους δημοσιογραφία είναι αυτή πού παρέχετε σήμερα στους αναγνώστες ;
Διαμαρτυρόταν ένας φίλος για κάποιες τοπικές εφημερίδες : «Καλά, άλλα θέματα δεν έχετε; Σας παίρναμε τόσα χρόνια σαν τοπική εφημερίδα και μας αναπαύατε κι΄εσείς την καταντήσατε εμβολιαστική εφημερίδα.
Κάποιοι, εμάς τους Έλληνες, φαίνεται να μας θεωρούν τίποτα πουλημένα τομάρια για πέταμα και μας απειλούν με διώξεις και πείνα σ΄εμάς και στα παιδιά μας αν δεν εμβολιαστούμε; Ποιοί είναι αυτοί οι αλαζόνες πού όλο απειλούν και τρομοκρατούν τον κόσμο και τους δίνετε κι΄εσείς κύρος με την δημοσιογραφική κάλυψή τους, μόνο και μόνο επειδή σας μοίρασαν δυό φορές κάποια εκατομμύρια ευρώ για να μη μιλάτε; Εδώ τα χαλάμε!

Ανώνυμος είπε...

5--
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !
Κι΄αφήστε αυτό το μέτρημα νεκρών πού κινείται σαν ασανσέρ για να περάσουν κάποιοι τα μέτρα πού θέλουν, από κάποιους νεκρολάγνους δημοσιογράφους ανυπογράφων μάλιστα άρθρων πού ανοίγεις την εφημερίδα να διαβάσεις μια είδηση, ένα θέμα να μας ξεκουράσει βρέ αδελφέ, και δεν βλέπεις τίποτα άλλο παρά το τι είπε ο ένας «ειδικός» ( τρομάρα μας και μ΄αυτούς…), ο άλλος μαϊντανός, ο τρίτος και ο τέταρτος λοιμωξιολόγος, ιολόγος, φιδολόγος, ψευδολόγος και …Εξορκολόγος ( γιατί όχι, έτσι όπως καταντήσαμε…).
Σας παρακαλούμε πολύ, απαλλάξτε την εφημερίδα σας έστω και πριμοδοτούμενη από τις παχιές αγελάδες της κυβέρνησης ( γιατί θα έλθουν και οι ισχνές και δεν θα ξέρετε πού να κρυφθείτε όπως το πάθανε αρκετοι με την πτώση της χούντας…). Γνωστά τώρα πράγματα, και αφήστε μας να διαβάσουμε καμμιά είδηση όπως παλιά. Αφήστε τις κοβιντολογίες, τις νεκρολογίες, και τους πεθαμούς μόνο από κόβιντ ο κόσμος κουράστηκε πιά με αυτά, και πέστε ολόκληρη την αλήθεια για τους θανάτους από ένα πειραματικό εμβόλιο πού δεν έχει κάν ούτε άδεια χρήσης !
Απαλλάξτε μας ακόμη και από κάποιους «ειδικούς τρομοκράτες» του κοσμάκη… ( μά όλοι τους πεθαίνουν από κόβιντ; Καλά από καρδιά, από νεφρά, από συκώτι κανείς; )Τά παλαιά εμβόλια ιλαράς, τετάνου, λύσσας κλπ κάνανε 10 χρόνια να πάρουν έγκριση και με μηδαμηνές απώλειες...Σ΄αυτά εδώ τώρα, μα καλά δεν βλέπετε τί γίνεται;
Δέν φθάνει δηλαδή πού εμβολιαστήκανε αυτοί και βάλανε το μικρόβιο τού ιού μέσα τους και έχουν γίνει , ( μέ τίς μεταλάξεις και το «πείραγμα» του DNA ) επικίνδυνοι για τούς άλλους τούς ανεμβόλιαστους, πού κακώς τούς λέτε αρνητές και συνωμοσιολόγους… Μήπως θέλουνε τώρα και τα ρέστα τους ;
Γιά περιμένετε λίγο να μπούμε για καλά στήν κανονική φάση ολικής παρενέργειας - Β΄εξαμήνου 2021 μετά τούς εμβολιασμούς, και τότε θα καταλάβουν τα λάθη τους.
Καί άς αφήσουν κάποιοι τα μελοδάκρυα κάποιων Εκκλησιαστικών, δυστυχώς, προσώπων, «ότι θα δώσουν λόγο στον Θεό όσοι δεν κάναν εμβόλιο γιατί βάζουν σε κίνδυνο την υπόλοιπη ανθρωπότητα και δεν έχουν αγάπη για τον διπλανό τους...».
Νά κοιτάξουν μόνο, μήπως είναι αυτοί πού θα δώσουν λόγο στον Θεό πού συναινούν σε όλα αυτά τα απαράδεκτα και πρωτοφανή για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας πράγματα, πού κάνανε τον οίκο τού Θεού και τούς ναούς όχι μόνο οίκο εμπορίου και εμβολιαστικά κέντρα ( έτσι θέλουν μερικοί ; ) αλλά κάτι χειρότερο, πηγαίνοντας με το μέρος τών Εταιρειών και των 32 "ειδικών" πού κακώς ονομάζονται εδώ στην χώρα μας «λοιμωξιολόγοι» ( Ελληνική δική τους πατέντα αυτό, από «επιδημιολόγους – ιολόγους » πού είναι και το σωστό στην Ευρώπη, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη από τις φαρμακευτικές εταιρείες όπως βλέπουμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στα Κρατικά gov.site πού δημοσιεύονται λεπτομερή στοιχεία αναθέσεως έργου !!!
Και τέλος άς κάνετε και το πείραμα αποκρυπτογράφησης με ένα κινητό smart και bluetooth εφαρμογή, σε 5G πλατφόρμα για να δείτε εκεί πώς ο κάθε εμβολιασμένος γύρω σας ( εκτός από τα νομίσματα και τα κλειδιά πού κολλάνε στο μπράτσο τους, γιατί άραγε; ) εκπέμπει μέσα σε 2m απόσταση τον δικό του 12ψήφιο κωδικό εμβολίου MAC λές και είναι αντικείμενο για πούλημα…
Αυτό τα λέει όλα!
Αναγνώστης σας «Χ»

Περισσότερα εδώ: https://youtu.be/7BYLGUMkvKg