Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Φάκκελος εμβολίων, φάκκελος αναστολών - απολύσεων, διαδηλώσεων, διαμαρτυριών..¨Όλα σε ένα πακέτο, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ !

 

Kato ta xeria

  

Πάει…« ΖΟΥΡΛΑΘΗΚΑΝ »  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ !  Άκου τώρα τι λένε, για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί !


https://youtu.be/IjQ9vMEPJUQ


===================

Γιατροί, νοσηλευτές κ.α. μιλούν στην κάμερα του Star, μετά την αναστολή εργασίας τους...

 

VIDEOS

https://youtu.be/jfo5jeQB4FE

 

====================

 

Δηλώσεις ανεμβολίαστων υγειονομικών…


 
https://youtu.be/v5g5XY2yklM

 

====================

Πόσο νόμιμες είναι οι αναστολές εργασίας και η υποχρεωτικότητα, τι πραγματικά αποφάσισε το ΣτΕ ( και όχι τι λένε οί « ψευτο-ειδικοί » )… Στις 8 Οκτωβρίου θα παρθεί η τελική απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ – Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου

 

https://youtu.be/Z3ck4X0YihE

 

=====================

 

Νοσοκομείο Σερρών: ΄Η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο…

 

https://youtu.be/r2Zr7YmC88Y

 

========================

 

CDC: Πέθαναν 14 παιδιά μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού - 397 με καρδιακή φλεγμονή…

 

https://youtu.be/TVzco9kUyc0

 

========================

 

https://rumble.com/embed/vjdhuj/?pub=4

 

Χιλιάδες υγειονομικοί πραγματοποίησαν  συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας μετά και τα πρώτα έγγραφα αναστολής που παραδόθηκαν σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι υγειονομικοί τονίζουν ότι δεν είναι ενάντια στον εμβολιασμό αλλά στην υποχρεωτικότητα και στις αναστολές εργασίας.

Παράλληλα, εξηγούν ότι θα υπάρξουν μεγάλα κενά στο ΕΣΥ τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα στους ανθρώπους που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία, “ήδη επιδόθηκαν σε εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία τα πρώτα φύλλα αναστολής καθηκόντων, σε πολλά νοσοκομεία είναι υπογεγραμμένα προς επίδοση και σε άλλα έβγαλαν εκτός προγραμμάτων υπηρεσίας τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους”

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία κλειστοί αυτή την ώρα είναι οι εξής δρόμοι:

-Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας
-Λεωφόρος Αμαλίας
-Σταδίου

Την ίδια ώρα, κλειστές παραμένουν οι οδοί Σόλωνος και Μασσαλίας στο κέντρο της Αθήνας, λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ.

Άναψαν τα αίματα νωρίτερα στη συγκέντρωση υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη, καθώς μερίδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει εντός του κτηρίου.

Οι παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές που προσπάθησαν να ανέβουν στο κτήριο για να συναντηθούν με τη διοίκηση της ΥΠΕ και εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να γίνουν δεκτοί πέντε εκπρόσωποι των υγειονομικών.

2.9.21

========================


ThessToday.gr - Ένταση έξω από τα γραφεία της ΥΠΕ Θεσσαλονίκη με υγειονομικούς…


https://youtu.be/rPVoDK55idk


=========================


Όταν θα δείτε το Κράτος να βγάζει παλαβούς νόμους, τότε Θα επέμβει ο Θεός! - Γέροντας Παϊσιος...

 

++++++++++++++++++++


https://youtu.be/u0iki_4o854



=================


Αναστολή εργασίας για ανεμβολίαστους υγειονομικούς σε Άργος και Ναύπλιο…

 

https://youtu.be/7Ji1P5tpl8g

 

=========================

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΜΒΑ! Γιατί δέν ασφαλίζουν εμβολιασμένους οι Ασφαλιστικές Εταιρείες ζωής;

 

«…Προκαλώ τον καθένα, να πάει στην Ασφαλιστική του και να πει ότι θέλει να κάνει Ασφάλεια ζωής. Μέσα στο ιστορικό για να σε αναλάβει η ασφάλεια ζωής , θα ρωτήσει και το αν έχετε κάνει τα εμβόλια..

Και όταν θα πείτε «ΝΑΙ».. ( Επειδή ο Μητσοτάκης λέει ότι δεν είναι επικίνδυνα και μας σώζουν…)

Όταν θα πείτε «ΝΑΙ», στην Ασφαλιστική, θα σας πούνε συγνώμη αλλά Ασφάλεια ζωής δεν μπορείτε να κάνετε !!!

Δεν γίνεται εγκληματίες φασίστες αυτής της χώρας ,να πασάρετε εμβόλια στα κοιμισμένα όρνια της χώρας αυτής, στη πλειοψηφία του, όταν δεν παίρνουν την ευθύνη οι κατασκευαστικές εταιρείες και μία κυβέρνηση, υπό την αιγίδα της έναντι των παρενεργειών και θανάτων της..

Και κάτι τελευταίο εν συντομία, in short που λένε οι ξένοι, εσείς που προσπαθείτε να δείτε τι θα κάνετε, Θα σας δώσω έτοιμη την απάντηση ,κι αυτή είναι, ότι δεν πρόκειται να πάρετε τη σωστή απόφαση, γιατί πίσω από τις πολλές κουρτίνες αυτής της εμβόλιμης νοοτροπίας, το θέμα είναι πνευματικό, το θέμα αγγίζει την ψυχική ανισορροπία με το σώμα , μετά το εμβόλιο , οπότε αν δεν έχετε πνευματική ισορροπημένη υπόσταση συγγνώμη που θα σας το πω…… έχετε τελειώσει…!!

Σημειωτέον : για αυτούς τώρα που δεν γνωρίζουν επειδή εγώ δούλευα σε ασφαλιστική εταιρεία, όσα χρήματα και να έχεις για να κάνεις ασφάλεια ζωής η εταιρεία θα σου ζητήσει το ιατρικό σου φάκελο ο οποίος πρέπει να είναι το επόμενο λεπτό πριν την υπογραφή σου, μηδενισμένος από νοσήματα τα οποία ονομάζονται χρόνια, ή γενικότερα δεν έχουν σταθερή μεταβλητή.

Φυσικά τα εμβόλια μόνο σταθερή μεταβλητή δεν έχουν..

Ο Θεός εύχομαι να φυλάει και τα όρνια και τα δίποδα και τους σωστούς ψυχικά και λογικά ανθρώπους γιατί στο τέλος όλοι άνθρωποι είναι !

Νικόλαος Δρούγκας

Πηγή: ksipnistere.com

UP

================

 

Καθηγητής Δημοκρίτειου για εμβόλια: «Θα αρρωστήσουν με καρκίνους τα παιδιά μας, είναι βιολογικό όπλο και συνωμοσία»

Μπορεί ακούγοντας κάποιος τον Γεώργιο Παύλο να μην πιστεύει πως είναι καθηγητής Πανεπιστήμιου και όμως είναι πραγματικότητα πως ο αντιεμβολιαστής καθηγητής, διδάσκει Φυσική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ειδικότερα, ο Γεώργιος Παύλος μίλησε κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό, κάνοντας λόγο για «βιολογικό όπλο», για «συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας», για πείραμα, ενώ έσπειρε και πανικό και τρόμο, κάνοντας λόγο για καρκίνους και αρρώστιες στα παιδιά που θα εμβολιαστούν!

Όλα αυτά και πολλά άλλα τα είπε ο Γεώργιος Παύλος σε συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο, την περασμένη Τετάρτη 25 Αυγούστου έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Τη συγκέντρωση πραγματοποίησαν απλοί πολίτες της Κομοτηνής, οι οποίοι όπως δηλώνουν δεν ανήκουν σε κανένα σύλλογο, φορέα ή παράταξη και αυτοοργανώνονται μέσα από σχετική σελίδα στο Facebook όπου ανταλλάσουν τις κοινές τους απόψεις και προγραμματίζουν τις δράσεις τους.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο Γεώργιος Παύλος:

«Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ. Είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται.

Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο, ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα.

Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα. Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε. Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό ή πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό. Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες. Τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή».

Πηγή: xanthinews.gr

 

====================

 

Νοσηλεύτρια σε Πέτσα: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε τα 13.500 φέρετρα πού είναι ( χρεωμένα ) στη δική σας την πλάτη…»

https://youtu.be/nl1jvBWed5I


====================

 

Αξίζει να το δεις! ΒΟΜΒΕΣ Γάκη για υποχρεωτικότητα και μεταλλάξεις | Rantar

 

https://youtu.be/b3w6HgKNexw

 

===================

 

Δημήτρης Κούβελας: «Θέλουν να αποκρύψουν τις παρενέργειες των εμβολίων; - Επιθέσεις σε όσους γιατρούς μιλούν…»

 

https://youtu.be/8cQ83ua67OQ

 

============================

 

«Την άλλη βδομάδα δεν θα είμαι στο Νοσοκομείο»: Νοσηλεύτρια που αρνείται να εμβολιαστεί στο Live News

 

https://youtu.be/pIpL8D91GBA

 

Τι λέει για τη στάση της

Η κυρία Βιβή Δημοπούλου νοσηλεύτρια ΜΕΘ covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μίλησε στο Μega.

«Εμείς που άλλοτε θεωρούμαστε μαχητές και πήραμε το χειροκρότημα όλου του κόσμου αυτή την στιγμή διωκόμαστε όχι επειδή είμαστε αρνητές του εμβολιασμού, επειδή είμαστε κατά της υποχρεωτικότητας, του διχασμού και του διαχωρισμού», σημείωσε.

«Μέχρι πριν 2 μήνες ήμουν στην ΜΕΘ covid για οκτώ μήνες. Είδαμε ανθρώπους να πεθαίνουν από τον ιό, δεν είμαστε αρνητές του ιού, αλλά είδαμε ανθρώπους που ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και έχουν πεθάνει. Έχει δοθεί γνωμοδότηση για τα εμβόλια αλλά δεν έχουν πάρει την τελική έγκριση θα δοθεί το 2023. Ο αγώνας μας έχει όνομα, ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν το κάνουμε από καπρίτσιο. Το κάνουμε για το μέλλον των παιδιών μας Αν αυτή η υποχρεωτικότητα μετατεθεί στα παιδιά μας, είμαι υποχρεωμένη να προασπίσω το δικαίωμα για την ελεύθερη επιλογή», σημείωσε η νοσηλεύτρια.

«Βλέπουμε ότι υπάρχει διχογνωμία μεταξύ των γιατρών. Δεν υπάρχει διάρκεια των κλινικών δοκιμών, όσον αφορά τις μακροχρόνιες παρενέργειες, αυτό μας φοβίζει», πρόσθεσε.

«Ας μας δοθεί ο χρόνος», τόνισε. «Στα νοσοκομεία είμαστε επιστημονικό υγειονομικό προσωπικό τηρούμε πιστά τα ατομικά μέτρα προστασίας, κάνουμε ελέγχους εβδομαδιαίως, δεν έχουμε μεταδόσει τον ιό. Δεν φοβάμαι κάτι όταν γυρίζω στο σπίτι μου. Ξέρω ότι τηρώ τα μέτρα ευλαβικά.», συμπλήρωσε.

 

====================

Πάτρα: Ανεμβολίαστη φαρμακοποιός στον “Αγ. Ανδρέα”: «Ύποπτο που τα εμβόλια μας έρχονται χωρίς φύλλο οδηγιών»-ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε η Ειρήνη Μουμούρη για την απουσία οδηγιών

Για τον εμβολιασμό των υγειονομικών και τις αντιδράσεις που υπάρχουν από αρκετούς μίλησαν στο LIVE NEWS ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος και η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» Ειρήνη Μουμούρη.

Ειρήνη Μουμούρη.
Όπως σημείωσε ο κ. Καπραβέλος, η εικόνα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι αρκετά ανησυχητική. «Αισθανόμαστε μεγάλη πίεση στο υγειονομικό σύστημα, αυξήσαμε τις κλίνες ΜΕΘ» τόνισε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν 18 νοσηλευόμενοι στις 20 κλίνες για ασθενείς Covid.

«Είναι πρωτάκουστο αυτό για καλοκαίρι, όταν τα δύσκολα είναι μπροστά μάς» πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος.

Από την πλευρά της η κυρία Μουμούρη, υποστήριξε ότι αρκετοί είναι οι υγειονομικοί που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. «Ως φαρμακοποιός, θα σας πω ότι η δουλειά μου είναι να διαβάζω τις οδηγίες του κατασκευαστή όταν έρχονται τα σκευάσματα» τόνισε η φαρμακοποιός του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», η οποία εξήγησε πως τα φύλλα οδηγιών των εμβολίων ήταν κενά.

«Όταν ένα προϊόν δεν συνοδεύεται από φύλλο οδηγιών, αυτό είναι ύποπτο» συμπλήρωσε η κυρία Μουμούρη.

Απαντώντας ο κ. Καπραβέλος υποστήριξε ότι «η ενημέρωση, ο ορθολογισμός και η καλή σκέψη είναι αυτά που κάνουν πέρα το φόβο». «Όντως τα εμβόλια πήραν μια προσωρινή έγκριση και είχαμε και εμείς κάποιες επιφυλάξεις, όμως με τα δισεκατομμύρια δόσεων που έχουν γίνει, δεν είδαμε εμείς σοβαρές παρενέργειες στο νοσοκομείο, ώστε να προβληματιστούμε και να πούμε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας» πρόσθεσε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

«Αυτό που ξεχνάνε όλοι είναι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, δηλαδή ότι αυτή τη στιγμή -και έστω με αυτά τα ερωτήματα που υπάρχουν- σώθηκε αρκετός κόσμος και δημιουργήθηκε ένα ισχυρό τείχος προστασίας» κατέληξε ο Νίκος Καπραβέλος. 

πηγή megatv.com

===========================

 

Οι Γέροντες μας προειδοποιούν… – «Προετοιμαστείτε…»

 

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ: Συγκλονίζουν τα λόγια των Πατέρων του Αγίου Όρους: Τι θα γίνει σε περίπτωση χρεωκοπίας, ή πολέμου:

-Δέσμευση των καυσίμων από τον στρατό και επίταξη των οχημάτων προμήθειας τους. Τέρμα δηλαδή οι μετακινήσεις, τέρμα το πετρέλαιο καύσης και κίνησης.

Κρύο λοιπόν, κακουχίες και όχι μονό.Τέλος στον ανεφοδιασμό των σούπερ μάρκετ, στις λαϊκές αγορές και τα κινέζικα μαγαζιά, τα ελληνικά θα έχουν κλείσει πιο πριν λόγω κρίσης.

-Επίταξη των μέσων μαζικής μεταφοράς και των πλοίων.

-Κάθε οικονομική συναλλαγή θα περιοριστεί σε βαθμό εξάλειψης, καθώς χρήμα θα κυκλοφορεί μονό στους έχοντες και είναι λίγοι αυτοί που θα το διαθέτουν, ευρώ η δραχμή.

Αλλά και τι να πάρουν που ένα δοχείο λάδι θα κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα. Η ΕΥΔΑΠ και η ΔΕΗ θα περιορίσουν τη λειτουργία τους

Λίγες μονό ώρες το 24ωρο μέχρι που κάποια στιγμή θα σταματήσουν τελείως.

Η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις θα πεινάσουν. Οι πολίτες θα αναγκαστούν να στραφούν στην ύπαιθρο οπού κάποιος συγγενής, η φίλος, η γείτονας θα μπορεί να τους φιλοξενήσει για κάποιο χρονικό διάστημα μίας και το νερό, το ψωμί, οι ελιές και γενικά τα δώρα της φύσης δεν θα τους λείψουν εκεί πως όμως θα φτάσουν;

Διορατικοί βλέπουν οικογένειες, με όσα υπάρχοντα μπορούν να μεταφέρουν στα χέρια, να περπατούν μέρες άλλα και να πέφτουν θύματα των «αγανακτισμένων» και «πεινασμένων» αλλοδαπών που δεν γνωρίζουν τι θα πει συνάνθρωπος άλλα και μάνα γη.

Να θυμάστε τη λέξη: «τζιχαντιστές» που μονό το πλιάτσικο, τους βιασμούς, τη βία και τους αποκεφαλισμούς θα δείξουν αεροπορικά δυστυχήματα και αναφλέξεις γύρω από τη Ρωσία και τη μ.ανατολή θα σας τρομάξουν …ιοί και επιδημίες θα σας αφανίσουν …δεν χρειάζεται κάνεις να ανατρέξει στους προφήτες για να πληροφορηθεί την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη τα γεγονότα και οι εξελίξεις δείχνουν, η ιστορία θα τα καταγράψει … πρώτη φορά θα υποστεί ο άνθρωπος τόσο κακό …μας προειδοποιεί ο Χριστός …στα ευαγγέλια προφητεύει την ανείπωτη καταστροφή που θα επέλθει κατά τη διάρκεια των σεισμών …

Οι πόλεις θα καταντήσουν σαν παράγκες θα γίνουν συντρίμμια, το Ισραήλ θα ανοίξει στα δυο, ήπειροι θα ταρακουνηθούν, άλλα και κατά τη διάρκεια του πολέμου θα εξαλειφθεί ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη …

Πότε όμως θα γίνουν όλα αυτά;

Την ακρίβεια των γεγονότων αυτών μόνο ο Θεός την γνωρίζει. εμείς όμως οφείλουμε να μελετάμε τα σημάδια των καιρών που οι άγιοι πατέρες μας έδωσαν.

»Θά ρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω». (Πατροκοσμάς)

»Θα βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προλάβουν να τους εισπράξουν» (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

»Η το άλογο στο αλώνι (Ιούλιος), ή το βόδι στο χωράφι (Νοέμβριος).»

 

Πηγή: vimaorthodoxias

https://piraeuspress.gr/hellas/ekklisia/512963/i-gerontes-mas-proidopioun-proetimastite/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: