Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η σιωπή των αμνών, και η κραυγή μόνο ελαχίστων απ΄αυτών…



Παραθέτουμε πιο κάτω μία ενδιαφέρουσα ομιλία – τοποθέτηση στήν Βουλή ενός βουλευτή Αχαϊας, σχετική με την τελευταία ψήφιση ενός ακόμη ανήθικου νομοσχεδίου  πού η παρούσα κυβέρνηση συνεπικουρούμενη και από «το ποτάμι ήταν θολό, θολό κατεβασμένο…» τελικά κατόρθωσε να ψηφίσει !
Ελάχιστοι  σωστοί διεφώνησαν φοβούμενοι το μπούλινγκ των άλλων…
Και μ΄αυτά και μ΄αυτά κτίζουμε, η μάλλον γκρεμίζουμε «μια κι΄έξω»  ότι οι πρόγονοί μας, μας παρέδωσαν, τον Θεό μή φοβούμενοι και τούς ανθρώπους μή εντρεπόμενοι…
Έχοντας δηλαδή χάσει εντελώς την ντροπή και την τσίπα τους όπως μάς έλεγε ένας σοφός καθηγητής του Πανεπιστημίου....

Άς τολμούσαν να κάνουν δημοψήφισμα οι οπαδοί τού λεγόμενου "δημοκρατικού συνταγματικού τόξου" και θάβλεπαν τί καταποντισμό θα πάθαιναν !
Αλλά δεν τό τολμούν, ξέρουν μόνο εκ του ασφαλούς δημοσίως να κοκορεύονται κάνοντας και τούς Συνταγματολόγους !


-------------------------------------------------

Εν τώ μεταξύ...
Η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει για την άρση ή μη της ασυλίας του Ν. Νικολόπουλου, έπειτα από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, που, μάλιστα, εισηγείται την άρση.


«Είτε με ασυλία είτε χωρίς, δεν θα αρνηθώ τη θρησκεία μου και δεν θα πάψω να διακηρύττω όσα αυτή διακηρύσσει, τα οποία στοχεύουν μόνο στην αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συναδέλφωση. Ούτε στο μίσος, ούτε στον διχασμό, ούτε στον φανατισμό.
Γι' αυτό και θεωρώ τιμή μου να υπερασπίζομαι αυτές τις αρχές, σε κάθε εποχή και απέναντι σε οποιονδήποτε, με τον σεβασμό αλλά και το θάρρος που ταιριάζει σε έναν πολιτικό, που τιμάται τόσα πολλά χρόνια από τους Eλληνες πολίτες, που ακόμα πιστεύουν στον Θεό, στην πατρίδα και τη δημοκρατία» επανέλαβε ο Νίκος Νικολόπουλος στη συνεδρίαση της επιτροπής.
Επίσης, απαντώντας σε άλλο ερώτημα, είπε:

«Αρνούμαι, στην Ελλάδα του 2018, να γίνω… κρυπτοχριστιανός και να φοβούμαι να εκφράσω τις πεποιθήσεις μου για να μην κινδυνεύω με μηνύσεις από τον κάθε κύριο ή κυρία που νομίζει ότι διά της δικαστικής απειλής θα εκφοβίσει και θα κάμψει συνειδήσεις».

Νικολόπουλος: Αρνούμαι, στην Ελλάδα του 2018, να γίνω… κρυπτοχριστιανός


«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.,
Ευθύς εξ αρχής θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το περιβόητο άρθρο 8 αδικεί ένα ενδιαφέρον νομοσχέδιο με αρκετές θετικές προβλέψεις.
Ένα νομοσχέδιο που θα μπορούσε να γίνει και ακόμα καλύτερο εάν πραγματικός στόχος ήταν η πλατιά διακομματική συναίνεση σε ένα ζήτημα τόσο σημαντικό, όσο είναι η αναδοχή και η υιοθεσία παιδιών.
Επίσης, ορθά κοφτά επαναλαμβάνω ότι θα με βρίσκει πάντα αντίθετο κάθε τι που αντίκειται στην Ευαγγελική διδασκαλία, την ανθρώπινη φύση, το ήθος και τις αξιακές παραδόσεις των Ελλήνων.
Ο γάμος, κατά την Χριστιανική Εκκλησία, είναι Θείο Μυστήριο.
Και η οικογένεια για την Ελλάδα, είναι ο πιο ισχυρός, αξιόπιστος και ακλόνητος θεσμός, που μάλιστα κράτησε την κοινωνία όρθια στα σκληρά χρόνια της κρίσης.
Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να συμβάλω με τη ψήφο μου σε οτιδήποτε πλήττει τις Χριστιανικές αρχές και επιχειρεί να αλλοιώσει την μορφή της οικογένειας, που ήταν και είναι, μπαμπάς, μαμά και παιδιά και όχι «γονέας Νο1» και «γονέας Νο2».
Το γνωρίζω…
Θα με κατηγορήσουν πάλι ως οπισθοδρομικό, σκοταδιστή, ομοφοβικό.
Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.
Και ας έχω πει χίλιες φορές ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, ασφαλώς και στον τομέα του σεξουαλισμού του.
Όμως ενώ εγώ κατηγορούμαι ως ομοφοβικός, αυτοί που χτίζουν απέναντι στους Έλληνες Χριστιανούς ένα ψηλό τείχος μίσους, χαρακτηρίζονται ως… «προοδευτικοί».
Και όχι, για παράδειγμα, ως  Ομο-μανιακοί !




Όπως και να έχει όμως, υπό τον φόβο κατηγοριών και διωγμών, δεν γίνεται να δεχτώ και να ψηφίσω υπέρ μίας ρύθμισης που εξεγείρει τα Ελληνοχριστιανικά ήθη και αποτελεί ευθεία επίθεση στον ιερό θεσμό της οικογένειας, με τεράστια ερωτηματικά να εγείρονται για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών που μπορεί να υιοθετηθούν από ομόφυλα ζευγάρια.
Και ειλικρινά απορώ και εξίσταμαι από το γεγονός πως όσοι υπερασπιζόμαστε τις Ελληνορθόδοξες αρχές μέσα στο κοινοβούλιο πρέπει να αισθανόμαστε ως μειοψηφία, όταν στην ελληνική κοινωνία ξέρουμε ότι οι ελληνορθόδοξες αρχές αποτελούν μία τρομερή πλειοψηφία.
Γι’ αυτό και δεν κατανοώ ούτε την σκοπιμότητα της κυβέρνησης να εισαγάγει το άρθρο 8 στο νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα.
Είχε άραγε την ανάγκη να εμφανίσει ένα τέτοιο, δήθεν προοδευτικό πρόσημο, σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, για το οποίο ο μεγαλύτερος προοδευτισμός είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για αναδοχές και υιοθεσίες, ώστε να μπορέσουν να βρουν μια ζεστή αγκαλιά όλα τα παιδιά;
Υπάρχει μεγαλύτερος εκσυγχρονισμός με μεγάλη κοινωνική αξία από το να καταφέρουν εκατοντάδες οικογένειες να υιοθετήσουν ένα παιδί που τόσο θέλουν αλλά δεν μπορούν ή για να το κάνουν πρέπει να καταφύγουν στην παρανομία;  
Η κυβέρνηση, πραγματικά δεν είχε καμία ανάγκη να επιδιώξει σκανδαλισμούς και διχασμούς στο συγκεκριμένο θέμα. 
Όμως το κάνει.
Και ασφαλώς θα υποστεί τις συνέπειες από το σύνολο των Ελλήνων που πιστεύει πως κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να μεγαλώνει με το πρότυπο του πατέρα και της μητέρας και όχι με το πρότυπο των «δύο πατεράδων» ή των «δύο μητέρων».
Επίσης, οφείλω να ομολογήσω ότι για μία ακόμα φορά εκπλήσσομαι δυσάρεστα από την αμφίθυμη στάση της Νέας Δημοκρατίας που παραβιάζει εκ νέου τις διαχρονικές αξίες της κοινωνικής και πατριωτικής κεντροδεξιάς και γι’ αυτό έχει πάψει πλέον να αποτελεί τη «στέγη» πολλών αγωνιστών της, αλλά και νέων ανθρώπων που δεν προσκυνούν τις αριστερές, αλλά ούτε και τις νεοφιλελεύθερες ιδέες και ιδεοληψίες, που όπως αποδεικνύεται, τελικά συγκλίνουν σε πολλά.
Ας είναι….
Ο καθείς και το χρέος του.
Προσωπικά, το έχω αναλάβει απέναντι στους αγνούς, Ορθοδόξους Έλληνες πατριώτες.
 Κυρίες και κύριοι,
Επιτρέψτε μου λίγα ακόμα λόγια.
Και πρώτα – πρώτα για τις επιστημονικές μελέτες που άκουσα κάποιοι να λένε.
Ελπίζω να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλες που δείχνουν τα τραγικά αποτελέσματα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.
Γνωρίζετε, άραγε, ότι πολίτες που μεγάλωσαν σε γκέι οικογένειες στις ΗΠΑ, έχουν καταφύγει μέχρι και στη Δικαιοσύνη, περιγράφοντας τις δικές τους εμπειρίες και ζητώντας να ακυρωθεί το δικαίωμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια;
Γνωρίζετε, επίσης, ότι στη Σλοβενία, ομάδα πολιτών ξεκίνησε μια αναφορά ενάντια στο νόμο και προσέφυγε στα δικαστήρια για να τεθεί το θέμα σε δημόσια ψηφοφορία, η οποία και πραγματοποιήθηκε;
Σε αυτή, λίγο πάνω από το 63% των ψηφοφόρων απέρριψε το νομοσχέδιο του επαναπροσδιορισμού του γάμου ως ένωσης μεταξύ «δύο συναινούντων ενηλίκων», παρά ρητώς μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.
Τα αναφέρω αυτά μόνο ως παραδείγματα, για να ότι δεν υπάρχουν θέσφατα.
Και ότι, εν πάση περιπτώσει, η παιδικές ψυχές δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως… πειραματόζωα.
Αν και, προσωπικά τουλάχιστον, θα ευχόμουν να μπορούσαν να γίνουν δημοψηφίσματα για τέτοιου είδους θέματα.
Αν γινόταν δημοψήφισμα για το συγκεκριμένο θέμα, ποιο πιστεύετε ότι θα ήταν το αποτέλεσμα;
Τι θα έλεγαν οι Έλληνες;  
Μήπως θα συμφωνούσαν με τις αναδοχές και υιοθεσίες από ομοφύλους γονείς;
Η απόρριψη θα ήταν συντριπτική.
Και τότε θα έβλεπα, ποιοι… δημοκράτες και αριστερο-δέξιοι προοδευτικοί από εδώ μέσα θα τολμούσαν να σταθούν απέναντι στην ετυμηγορία των πολιτών…
Τελειώνω…
Κρίμα και άδικο που αυτό το νομοσχέδιο γίνεται πεδίο για πικρές διαπιστώσεις και σοβαρότατες διαφωνίες.
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας υποστηρίζει πως το άρθρο 8 είναι απαράδεκτο, καθώς θέτει σε κίνδυνο το δικαίωμα του ανήλικου παιδιού να διαμορφώσει και ολοκληρώσει, ελεύθερα και ανεπηρέαστα, την προσωπικότητα και την ψυχοσωματική του ανάπτυξη, ενώ το καθιστά και ευάλωτο σε πιθανές κοινωνικές αντιδράσεις.
Προφανώς δεν απαιτούμε να υιοθετήσουν όλοι τις απόψεις μας.
Ας μην απαιτεί κανείς να υιοθετήσουμε και εμείς τις δικές τους.
Σεβόμαστε το δικαίωμα όλων να επιλέγουν τον τρόπο ζωής τους, αλλά δεν παραχωρούμε και το δικαίωμα των Ελλήνων χριστιανών να υπερασπιστούν την πίστη και τα ιδανικά τους.
Γι΄ αυτό και θα καταψηφίσουμε…
Σας ευχαριστώ

Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας
Νίκος Νικολόπουλος

Νικολόπουλος: Αρνούμαι, στην Ελλάδα του 2018, να γίνω… κρυπτοχριστιανός


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ , ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ 160 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΒΟΛΕΥΤΕΣ ; ) ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ…ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ…

ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ !

ΘΑΝΟΣ