Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ελλάς, Ελλήνων ( ; ), κλεφτών ! Αν δεν αλλάξτε τους Νόμους, θα έλθουν και τα χειρότερα…

Νά κοιμάσαι ήσυχος στό σπίτι σου καί να ξυπνάς ξαφνικά βλέποντας πάνω σου έναν μασκοφόρο σατανά πού ήλθε ή για να σε κλέψει, ή γιά να σε σκοτώσει, συνήθως και με άγριο ξυλοδαρμό...
-------------------
Έχουμε καταντήσει φαίνεται,  ένα έθνος κλεφτών, κλεφταποδόχων, και μπαγαπόντηδων (ως επί το πλείστον βέβαια, και όχι όλοι... ).
Πού με την πρώτη ευκαιρία όλο και κάτι θα βάλουμε στην τσέπη μας ( ή και στον τάφο μας νομίζοντας ότι θα τα πάρουμε και μαζί μας…). Από την Εφορία μέχρι την Κοινωνία !

Κάποιοι λοιπόν δεν έχουνε αφήσει μετασχηματιστές της ΔΕΗ, δεν έχουνε αφήσει καλώδια, σίδερα, καμπάνες και εικόνες από Εκκλησίες, βάνες από αντλιοστάσια, δόντια από πεθαμένους, δόντια από ζωντανούς, και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νούς μας σήμερα…|

Όσους πιάνουνε από δαύτους, αντί να κλείνουν οριστικά τα χυτήρια και να τους δίνουνε μια Εξορία αποκομμένους στον Εβρο όπως κάνανε παλαιότερα με τους ζωοκλέφτες, έ… αυτούς τους πάνε τώρα στην Αστυνομία, τους κερνάνε καφέ και τυρόπιτα και με εντολή Εισαγγελέως ( γιατί του δένει τα χέρια ο νέος Νόμος ) αφήνονται ελεύθεροι «για τακτική δικάσιμο…» τον άλλο χρόνο.
 

Δηλαδή « ζήσε μαύρε μου να φάς τριφύλι» και με το καλό έλα τον άλλο Αύγουστο να τα ξαναπούμε στο Δικαστήριο !

Ως τότε βέβαια άμε στο σπιτάκι σου, και κάνε πάλι την ίδια δουλειά, πού την ξέρεις καλά ως «παλιά μου τέχνη κόσκινο…»…

Κλέψανε μέχρι και τίς ναυαγοσωστικές λέμβους τού Δήμου !  Γιατί; Μήπως σκοπεύουνε να ταξιδέψουνε για την Αφρική; 
---------------------

Η παρακάτω «αγανακτισμένη» είδηση πού διαβάσαμε σήμερα, δείχνει και το μέγεθος της κοινωνικής συμφοράς για το οποίο οι βουλευτές πού μας κυβερνούνε δεν δίνουνε δεκάρα και σέντσι τσακιστό κι΄άσε τον λαό να κλαίει κλέφτικα την δυστυχία του, όταν βλέπει τα χρήματά του να λείπουν και τα πράγματά του να χάνονται !

Μόνο τους Νόμους της ηθικής παραλυσίας του λαού ξέρανε καλά οι βουλευτές να ψηφίζουνε ζητώντας μάλιστα καί "συγγνώμη" πού δεν τούς είχανε ψηφίσει νωρίτερα, αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό για τα μνημόνια τωρινών και προηγούμενων Κυβερνήσεων πού κατέστρεψαν την ζωή μας !!!. Τους Νόμους προστασίας του λαού δεν τους αγγίζουν, τους έχουνε βάλει στο ράφι …
Φροντίζουν μόνο να εισπράτουν, μήνας μπαίνει - μήνας βγαίνει, καμμιά 15αριά χιλιάρικα τον μήνα ο καθένας τους και μάλιστα άνευ capital control και να πηγαίνουνε χαρούμενοι και γελαστοί στο σπίτι τους, στις γυναίκες και στα παιδιά τους, και «όπου αλλού…» αυτοί ξέρουν…

Και ο βαρειά εργαζόμενος εργάτης, αγρότης, υπάλληλος, και συνταξιούχος να παίρνει το ξεροκόματό του και να πηγαίνει για διακοπές μόνο στα όνειρά του στην…Μύκονο.
Γιατί δυστυχώς, ο λαός μας έχει αποβλακωθεί και πληρώνει τώρα το μέγεθος της βλακείας και του ύπνου του…

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…
====================

Δύο περιστατικά κλοπής υλικού του δήμου, κατήγγειλε χθες με δηλώσεις του ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός. Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος και τόνισε πως παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας στην περιοχή δεν λύνεται το πρόβλημα.


Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Το Δίκαιο στην Αθηναϊκή Δημοκρατία, και το πολιτικό «Δίκαιο» σήμερα…




Άραγε, όλοι αυτοί έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία πού συχνά επικαλούνται ;


Το δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.χ αιώνα, δηλαδή το Χρυσό Αιώνα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, προέβλεπε ότι σε περίπτωση που ένας πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, έπρεπε:


1. Να είναι Έλληνας πολίτης.

2. Να κατέχει την Ελληνική Θρησκεία και παιδεία​ (όμαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον )​….

3. Να μην είναι κίναιδος ( ομοφυλόφιλος ), και,
 

4. Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία .

Αν ως βουλευτής πρότεινε και περνούσε Νόμο .... ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η πόλη.

Αν δεν έφτανε η περιουσία του, τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατούσε να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.

Αν ο νόμος που πρότεινε ως βουλευτής και πέρασε (δηλ. τέθηκε σε ισχύ), ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα, τότε η ποινή ήταν άμεση:

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!  (δηλ. εκτέλεση επί τόπου).
Ακούει κανείς σήμερα;