Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Γλίτωσε η Πάτρα ( προσωρινά ; ) αλλά την πλήρωσαν άλλοι…


Η Πάτρα, ως είσοδος προς την Δύση, αλλά καλά «κρυμένη» πίσω από τό φυσικό ανάχωμα  «αυλάκι του Ισθμού», υπήρξε και η βασική αιτία πού γλίτωσε από την απ΄ ευθείας εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών μέσα στην τοπική κοινωνία μας…

----------------------------




Την λέζα την πλήρωσαν και την πληρώνουν προς το παρόν κάποια νησιά με ότι αυτό συνεπάγεται…

Και το «θαλάσιο μέτωπο» πού όλο μας το δίνουν, μας το υπογράφουν και μας το ξαναπαίρνουν πίσω πολύ φοβόμαστε ότι εάν το είχαμε πάρει θα γινόταν σήμερα ( όπως θέλανε κάποιοι ) μάλλον γήπεδο για εγκατάσταση λαθρομεταναστών απλωμένων στον παραθαλάσσιο χώρο.

Θα γινόμαστε δηλαδή Λέσβος και Λέρος με εντολές τοπικών αρχόντων ( Πελετίδη ; ) .



Έτσι λοιπόν…


Παρακολουθώντας την ολοένα αυξανόμενη ένταση στα νησιά Λέσβου, Λέρου, και τελευταία τής Σύμης, από τις χιλιάδες των «παράτυπων» ( κατά μία νομική έκφραση ) μεταναστών, και αναλογιζόμενοι  όχι μόνο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων πού ωστόσο πρίν ξεκινήσουν γνώριζαν εκ των προτέρων το ότι «μπορεί και να πνιγείτε παιδιά, άγρια θάλασσα είναι αυτή, πού πάτε τώρα μαζί με τα μωρά σας;» αλλά εν τούτοις  «σύν γυναιξί και τέκνοις αυτών» έκαναν το ρίσκο τους…





2015 - Παραλία Μυτιλήνης, μέσα σε τουριστική περίοδο. Τά σχόλια περιτεύουν...



--------------------------




Γιατί κι΄ εμείς εδώ σαν Έλληνες συναντήσαμε πολέμους ! Συναντήσαμε Κατοχές, εμφύλιους, μάχες, σκοτωμούς, σπαραγμούς…Δεν πήραμε όμως τους δρόμους όλοι να φύγουμε από τις πατρίδες μας…

Αλλά, απορία είναι αυτή, το πού τα βρήκανε τώρα τόσες χιλιάδες δολλάρια για να πληρώσουνε  «φτωχοί και κατατρεγμένοι» τους δουλέμπορους ; Αλλά και πάλι, μαζί με τα χιλιάρικα πού δώσανε πώς δεν υπολογίσανε κι΄ αυτά τής διαμονής τους εδώ, σέ φαί και ξενοδοχεία;

Γιατί δηλαδή να είμαστε υποχρεωμένοι εμείς, μια πραγματικά φτωχή χώρα να πληρώσουμε το δικό τους ταξίδι; Εκτός αν περίμεναν ότι σαν χώρα θα έπρεπε να τους έχουμε κλείσει δωμάτια ( «πόσοι θα έλθετε σήμερα παιδιά:»), με χορταστικό πρωϊνό και καθαρά ρούχα για να κάνουνε το μπάνιο τους και να ξεκουραστούνε από το κοπιαστικό ταξίδι τους.
Κι΄ ακόμη, ότι  «σαν Έλληνες θα έπρεπε να  ήμασταν και υποχρεωμένοι βαθύτατα πού διάλεξαν την χώρα μας σαν μετανάστες» όπως έλεγε πρό ετών ο τότε υπουργός Εσωτερικών και σήμερα ( ατυχώς) Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος.

«Οφείλουμε να τους χρωστάμε λοιπόν ευγνωμοσύνη πού μας διάλεξαν και ήλθαν εδώ, είναι πολύ πλούσιοι και μορφωμένοι…» έλεγε.


«Οφείλουμε να τους χρωστάμε λοιπόν ευγνωμοσύνη πού μας διάλεξαν και ήλθαν εδώ, είναι πολύ πλούσιοι και μορφωμένοι…»


Άντε λοιπόν να φύγουνε Έλληνες και Ελληνόπουλα για την ξενητειά να βρούνε εκεί δουλειά, και να φέρουμε εδώ ξένους ( Ισλαμιστές κυρίως και γιατί όχι και Τζιχαντιστές να μας κόψουν τα κεφάλια αργότερα, μόλις σφυρίξει κανένας χότζας…)  για να κατοικήσουν; Να δουλεύουν, ή να λιάζονται; Έ, αυτό είναι μια άλλη ιστορία πού μέσα της έχει κάτι το ύποπτο «και όσοι καταλαβαίνουν, κατάλαβαν…»…
Μήπως όμως εδώ ακριβώς βρίσκεται και το μυστικό σχέδιο αλλοιώσεως τών Ελληνικών πληθυσμών ; Λίγο σαν ύποπτο δεν φαίνεται αυτό το σχέδιο;  

Δεν μπορούμε ωστόσο να μη θλιβόμαστε και για κάποιους άλλους ανθρώπους. Έλληνες πολίτες των νησιών μας, κάτοικοι, επιχειρηματίες, ναυτικοί, πού βρέθηκαν μπλεγμένοι άνευ αιτίας σε όλη αυτή την ιστορία. Πού στην αρχή με χαρά φιλοξένησαν και τροφοδότησαν μάλιστα αυτούς τους ανθρώπους αλλά πού τώρα σήκωσαν τα χέρια ψηλά ( «Δεν πάει άλλο, παραδιδόμαστε ! ) μη αντέχοντας άλλο τους ποταμούς της «φιλοξενίας» πού έρχονται καθημερινά επάνω τους.

Με το επίσης σοβαρό αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και οί ίδιοι να τους βγάλουν έξω και από τα σπίτια τους, σύμφωνα πάντα και μ΄ εκείνον τον παλαιό μύθο της φιλοξενίας μιάς καμήλας σε σκηνή Βεδουϊνου.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ...

Έβρεχε κατακλυσμιαία έξω και ρώτησε η καμήλα τον Βεδουίνο:
---«Αφεντικό, να βάλω λίγο το κεφάλι μου μέσα να μη βρέχεται;»
---« Άντε βάλτο» της λέει το αφεντικό! Μετά από λίγο
---«να βάλω λιγάκι και τα δυό μπροστινά πόδια μου μέσα;» ρωτάει το ζώον !
---«Άντε βάλτα κι΄ αυτά να μη βραχείς και κρυώσεις» λέει ο φιλόξενος και φιλότιμος Βεδουίνος.
Αλλά σαν τακτοποιήθηκε καλά η καμήλα ξέχασε τις ευγένειες, δίνει μια και μπαίνει ολόκληρη μέσα στην σκηνή, δίνει και δυό – τρείς κλωτσιές και βγάζει έξω το φιλόξενο αφεντικό με τά παιδιά του, εκείνος τώρα να βρέχεται και η καμήλα να ζεσταίνεται !

Είπατε τίποτα; Κάτι διδάσκει αυτός ο μύθος πού μπορεί να γίνει και πραγματικότητα, μη αμφιβάλλουμε, αν δεν παρθούνε κάποια άλλα δραστικά μέτρα….

ΜΜΕ…«…Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο»

=================
Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Λέσβου είναι αυτη την στιγμή ξένοι λαθρομετανάστες! Συνολικά στους 11.000 ανέρχονται οι λαθρομετανάστες που έχουν κάνει απόβαση στο νησί με την χθεσινή ημέρα να κατέχει τα πρωτεία στην βίαιη είσοδο ξένων σε ελληνικό έδαφος από το 1941 που μπήκαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα!

Συνέχεια τα πλοία τους μεταφέρουν στην Αθήνα και συνέχεια αποβιβάζονται ολόκληρες στρατιές στο ελληνικό νησί χωρίς κανένα έλεγχο και χωρις κανέναν περιορισμό! Ουδείς τους εμποδίζει, όλοι είναι παρατηρητές της μεγαλύτερης εισβολής και αλλοίωσης της πληθυσμιακης σύνθεσης ενός νησιού που σε λίγο μόνο κατ'όνομα θα είναι ελληνικό...

Μόνο 8.000 υπολογίζεται ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων που είτε μένουν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια, περιμένοντας την έκδοση των απαραίτητων δικαιολογητικών, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε τέλος στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Μόνο για το Σαββάτο πιστοποιήθηκε η άφιξη περί των 2.600 νέων μεταναστών και προσφύγων, ενώ άλλοι 2.000 περίπουπου αφίχθηκαν δεν έγινε δυνατό να πιστοποιηθούν λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού.
Την Κυριακή, όμως, υπολογίζεται ότι στο νησί έφθασαν περί τους 2.000 νέους μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους μένουν στους χώρους αποβίβασής τους στο Μόλυβο ή τη Συκαμνιά. Κάποιοι από αυτούς πεζοπορώντας κινούνται στην πόλη της Μυτιλήνης. Διανύοντας με τα πόδια αποστάσεις περίπου 70 χιλιομέτρων

Στις 18.00 το απόγευμα της Κυριακής το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέπλευσε από τη Μυτιλήνη μεταφέροντας στον Πειραιά περί τα 1.680 άτομα, ενώ άλλα 800 άτομα είχε επιβιβάσει από τη Σάμο οι οποίοι απλά θα αποβιβαστούν στην Αττική και απο εκεί και πέρα θα ρποστεθούν στο 1 εκατ. ξένων που ήδη βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος.

Λίγο νωρίτερα, είχε αποπλεύσει από το νησί με 1.740 μετανάστες και πρόσφυγες το το πλοίο «Tera Jet» το οποίο, ωστόσο, επέστρεψε στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να αποβιβάσει δύο παιδιά με υψηλό πυρετό και συνέχισε κανονικά το ταξίδι του. Όπως έγινε γνωστό, το «Tera Jet» θα εκτελεί ένα δρομολόγιο κάθε δύο ημέρες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μεταφέροντας μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά.
Από τους λαθρομετανάστες το 90% είναι Μουσουλμάνοι και νέοι μέχρι 30 ετών. νεαροί. Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική αλλοίωσή της

Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα "Kurir" γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της μεταφοράς των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.

Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση όχι μόνο δεν αναμένεται να διορθωθεί αλλά θα χειροτερεύσει. Οι ίδιοι αριθμοί αναμένονται όχι για αύριο αλλά και όλο τον Σεπτέμβριο χωρίς κανείς και τίποτα είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις σε αυτό το «κράτος» για να  ανακόψει αυτό το φρενήρη ρυθμό.  

ORIGINALpress



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Υπάρχει φαίνεται σχέδιο πουλημένων Αμερικανών και Ευρωπαίων πολιτικών για να κανουν την Ευρώπη Ισλαμική. Κάποιο κρυφό χούκι έχουνε στην ψυχή και στο διεφθαρμένο σώμα τους και προωθούνε και τον Σοδομισμό, μια και τα δύο αυτά πανε πακέτο. Ισλαμισμός – Σοδομισμός ! Ο Ομπάμα κρύβεται κι΄αυτός ανάμεσά τους αλλά οι Ευρωπαίοι ακόμη κοιμώνται. Όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά και θα πληρώσουν οσα έχουν κάνει σε άλλους λαούς με τόκο και επιτόκιο μια και μετά από δύο Παγκόσμιους πολέμους με ασύληπτες καταστροφές δεν τους βάλανε φαίνεται μυαλό !. Κοιτάξτε παρακάτω τι λέει αυτός ο αράπης και σε τι συνομωσία έχουμε πέσει !
"Παίρνουμε την Ευρώπη από τους Ευρωπαίους και είναι πολύ ανόητοι και αδύναμοι για να καταπολεμήσουν αυτή την κατάσταση", αποκαλύπτει σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο Αφρικανός μουσουλμάνος. Ο κυνικός ισλαμιστής δεν σταματά εκεί το "ρεσιτάλ" του και συνεχίζει: "Καθώς οι Ευρωπαίοι μας δέχονται, δεν είναι για να μας δώσουν δωρεάν φαγητό, υγειονομική περίθαλψη, στέγαση και δεν πρόκειται για την καλυτέρευση της ζωής μας. Πάμε για την κατάκτηση της Δύσης και να τελειώσουμε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Οι Ευρωπαίοι μας δέχονται γιατί φοβούνται περισσότερο να μην τους πουν "ρατσιστές" ή "ναζί" από το να βιάζουν τις κόρες και τις συζύγους τους Αφρικανοί. Θα καταστρέψουμε τις λευκές ευρωπαϊκές γραμμές αίματος και θα πάρουμε τη γη τους και πρόκειται να μας πληρώνουν για να το κάνουμε".

https://www.youtube.com/watch?v=6gyr5XsOufw

http://www.voicenews.gr/index.php/diethni/37470-2015-09-10-07-48-39.html

Jacob