Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

100.000 κόσμος στους δρόμους για την Κάρτα πολίτη ! Τά ΜΜΕ αιδημόνως, και πάλι εσιώπησαν…( ούτε είδαν, ούτε άκουσαν τίποτα κι΄ άς έκλεισε η μισή Αθήνα ! )




Την αντίσταση για την Παγκοσμιοποίηση της χώρας και την επερχόμενη εξ΄ αυτής δουλεία, δεν την ανέλαβαν πολιτικοί γιατί ο κομματισμός στις μεγάλες Εθνικές υποθέσεις προδικάζει την αποτυχία…






Την ανέλαβαν άνθρωποι της Εκκλησίας, ανένταχτοι στήν " ΕΟΚ καί ΝΑΤΟ καί ίδιο Συνδικάτο..."  πού δυστυχώς μας οδήγησε στην σημερινή Οικονομική και Κοινωνική καταστροφή, πού καθημερινά βιώνουμε... 

Τά όσα τελευταία ακούγονται γι΄ αυτή την περίεργη Κάρτα πού οί αρμόδιοι για το «καλό» μας, μας ετοιμάζουν, χωρίς να υπολογίζουν τις διαμαρτυρίες και συνειδησιακές ευαισθησίες του λαού, μας έχει βάλει σε πολλές σκέψεις μεταξύ «λάκου και φάβας…» και δικαιωματικά πιά να λέμε: « …μά, επί τέλους σε ποιο καθεστώς ζούμε; 

Μήπως έχουμε δικτατορία και δεν το πήραμε είδηση;».

Και βέβαια δεν έχουμε δικτατορία, γιατί ούτε τάνκς βλέπουμε στους δρόμους να τρέχουν, ούτε κεφαλές πυροβόλων να στριφογυρίζουν απειλητικά επάνω μας, ούτε στρατός και Εσατζήδες στους δρόμους, απαγορεύσεις νυκτερινής κυκλοφορίας, τουφεκιές, και άλλα παλαιά και παρόμοια απ΄ αυτά πού εμείς οί παλαιότεροι ζήσαμε…

Έχουμε λοιπόν Ελευθερία ! ( ένα το κρατούμενο ).

Ακόμη,

Έχουμε Δημοκρατία ! ( πάει κι΄ αυτό, δύο τα κρατούμενα).

Και τέλος,

Έχουμε και πολιτική Ανοησία !  

( και αυτό το τρίτο είναι, πού μας φοβίζει περισσότερο… )







Ο μαχητικός ηγούμενος τής Ιεράς Μονής Αγίου Αυγουστίνου καί Σεραφείμ τού Σάρωφ από το Τρίκορφο Δωρίδος υπήρξε πολύ αποκαλυπτικός στήν ομιλία του για ότι, με την Κάρτα ετοιμάζεται...


Εντύπωση έκανε η μεγάλη συμμετοχή νεολαίας, φοιτητών, αγροτών, υπαλλήλων εργατών απ΄ όλα τα σημεία τής χώρας, αλλά ακόμη καί τών αριστερών στήν μεγάλη αυτή πορεία !






Ο ηγούμενος τής Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος στην ομιλία του...


Εξ΄ αιτίας λοιπόν αυτής της πολιτικής Ανοησίας πού αναφέραμε, φθάσαμε εδώ πού φθάσαμε με τους Κυβερνήτες να μη υπολογίζουν τον λαό θεωρώντας δεδομένη την υποστήριξή του σε οποιαδήποτε ανοησία κάνουν και εμπιστευόμενοι πάντα τους στενούς συνεργάτες τους και τις συμβουλές τους…

Η παλαιά εποχή πού ο Βασιλιάς ντυνόταν φτωχός και κατέβαινε στην αγορά μεταμφιεσμένος για ν΄ ακούσει τι λένε γι΄ αυτόν οί υπηκόοι του, τώρα δεν υπάρχει…

Είπαμε όλα τα παραπάνω ελπίζοντας η Κυβέρνηση ν΄ ακούσει την φωνή του λαού.

Κι΄ ακόμη...

Ελπίζοντας ότι, όπως 300 ξένοι μετανάστες προσέχτηκαν «μη στάξει και μη βρέξει» και πάθουν τίποτα…, ( και με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης στο πλευρό τους), έτσι κι΄ εδώ, αυτοί οί 100.000 Έλληνες ιθαγενείς ( και όχι Ινδιάνοι ) γονείς μας, πατέρες μας, αδέλφια μας, πού διαδήλωσαν προχθές αρνούμενοι για λόγους συνειδήσεως να τους μαντρώσουν κάποιοι επιτήδειοι, ότι θα πρέπει να εισακουστούν καλύτερα από τους πρώτους ! )

Αν δηλαδή βρίσκονται πραγματικοί Έλληνες πατριώτες στο κέντρο διακυβέρνησης αυτού του τόπου!

Γιατί αν δεν εισακουστούν, πολύ φοβόμαστε ότι εκείνο το Αγιογραφικό χωρίο « έσκαψαν για τους άλλους λάκο αλλά στο τέλος παραχώρησε ο Θεός κι΄ έπεσαν μέσα αυτοί…» θα τους εύρει κι΄ αυτούς, ως κανόνας απαράβατος και δόγμα ιστορικής εμπειρίας, και αλλοίμονο σ΄ όσους βρεθούν σ΄ αυτό τον κίνδυνο και σ΄ αυτόν τον λάκο πού τώρα κοροϊδεύουν ότι δεν υπάρχει…

Αλοίμονο και τρίς αλλοίμονο για τα χρόνια εκείνα της Παγκόσμιας Δικτατορίας και σκλαβιάς πού φαίνεται ότι ετοιμάζονται…




Αυτή τήν λαοθάλασσα τών χιλιάδων διαμαρτυρομένων ανθρώπων πού παρέλυσε γιά πολλές ώρες τήν κυκλοφορία στήν μισή Αθήνα, τα Ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, ιδιωτικά καί κυρίως Κρατικά δεν την είδαν γιατί  προφανώς είναι άρρωστα από βαρειά πολιτική καί καιροσκοπική μυωπία...

Τέτοιες συγκεντρώσεις, κανένα πολιτικό κόμμα δεν μπόρεσε ποτέ να μαζέψει !

Οί πολιτικοί, φοβούνται την συσπείρωση τής Εκκλησίας γιατί άν ξυπνήσει, θα κάνουν χρόνια να δούνε βουλευτική έδρα καί παχυλό μισθό, με παχυλότατες επίσης ατέλειες τήν ώρα πού έχουν καταδικάσει τον λαό σέ στερήσεις, πλειστηριασμούς, ανεργία, απολύσεις, καί κατασχέσεις...

====================================================


Το παρακάτω ψήφισμα διαβιβάστηκε στην Βουλή .


ΨΗΦΙΣΜΑ της Συγκεντρώσεως Διαμαρτυρίας κατά της Κάρτας του Πολίτη

========================================================


" Σήμερα Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011 και ώρα 3η μεσημβρινή, εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως, συγκεντρωθήκαμε στο Πεδίον του Άρεως και καταλήξαμε με πορεία μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων 100.000 Έλληνες πολίτες και δηλώσαμε την άρνησή μας να παραλάβουμε την Κάρτα Πολίτη για τους παρακάτω λόγους:

1. Η προσπάθεια επιβολής της Κάρτας του Πολίτη στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μόνο τυχαία δεν είναι. Με φόντο την οικονομική κρίση και υπό την απειλή λήψης αυστηρότερων οικονομικών μέτρων, η Νέα Τάξη Πραγμάτων ελπίζει ότι είναι εύκολη υπόθεση η επιβολή της κάρτας στο λαό μας.

2. Έγκριτοι νομικοί επισημαίνουν ότι η Κάρτα του Πολίτη είναι αντίθετη και προς το ελληνικό Σύνταγμα και προς το ευρωπαϊκό Δίκαιο. 

Η επιμονή των ελληνικών κρατικών αρχών για την έκδοση της Κάρτας δημιουργεί ερωτηματικά για τη σχέση τους με την δικτατορία που η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιβάλει με κάθε τρόπο σε όλο τον πλανήτη, όταν μάλιστα σε άλλα Κράτη απεφασίσθη η απόσυρσή της. 

Ας μην μας διαφεύγει ότι και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας έχει διακηρύξει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

3. Αν και δεν αρνούμαστε, τόσο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσο και το πλήρωμά της, οι Έλληνες πολίτες, τη δημιουργική βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας στις συναλλαγές μας, στην επιστημονική έρευνα και στην άμεση ανίχνευση μέσω Internet του πλούτου της γνώσεως κλπ, όμως θεωρούμε άκρως ανησυχητική την συλλογή προσωπικών δεδομένων και τον σχηματισμό προσωπικού προφίλ μέσω της διασύνδεσης όλων των αρχείων.

Ο μοναδικός για κάθε άνθρωπο αριθμός και το microchip, που θα περιέχονται στην Κάρτα, την καθιστούν, σύμφωνα με τους ειδικούς της Πληροφορικής, μια απάνθρωπη ηλεκτρονική φυλακή για κάθε κάτοχό της. Αυτή θα καταστεί χειρότερη αν η διαχείρισή της παραδοθεί στα κέντρα που ήδη αποφασίζουν για τις τύχες των λαών και μέσω της οικονομικής κρίσης υποδουλώνουν και οδηγούν στην εξαχρείωση τον Ελληνικό λαό.

4. Η καθυστέρηση των κρατικών εκπροσώπων να δώσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Κάρτας στους καθηγητές της πληροφορικής, που συμμετέχουν στην ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου, δημιουργεί εύλογη ανησυχία.

5. Όλο το σύστημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης λειτουργεί, σύμφωνα με τους επιστήμονες της Πληροφορικής αλλά και με την διαβεβαίωση βουλευτών και υπουργών, με τη βοήθεια των τριών οριοθετητών, όπως τους βλέπουμε πάνω στα προϊόντα, δηλ. με τα τρία εξάρια ( 666 ). Μας ανησυχούν όμως επίσης οι δυνατότητες της τεχνολογίας microchip RFID.

Με το ενσωματωμένο στην κάρτα RFID, γίνεται άμεση διασύνδεση των βάσεων δεδομένων και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του κατόχου της κάρτας. Το γεγονός μάλιστα ότι είναι αναπρογραμματιζόμενο, επιτρέπει στην εκάστοτε εξουσία να αναπρογραμματίζει το περιεχόμενο των δεδομένων σύμφωνα με τη βούλησή της. Θα μπορεί ακόμη και ο δυσώνυμος αριθμός 666 να προστεθεί στην Κάρτα εκ των υστέρων.

Με απλά λόγια λοιπόν δηλώνουμε:


• Δεν βάζουμε υπογραφή σε λευκό χαρτί, δεν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα που δεν ξέρουμε τι περιέχει για μας και ποιός θα τη διαχειρίζεται.

• Δεν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα με αναπρογραμματιζόμενο τσιπ, που επιτρέπει σε ειδικά μηχανήματα ακόμα και εξ αποστάσεως την ανάγνωσή του.

• Δεν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα με, η χωρίς το 666, αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να εισαχθεί αυτό και εφόσον η Παγκόσμια διασύνδεση γίνεται μόνο μ’ αυτόν τον αριθμό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται διαρκώς και έχει επιβληθεί παντού...

• Δεν παραλαμβάνουμε την κάρτα, η οποία συγκεντρώνει τα πάντα για μας και επιδιώκει να αποκλείσει από τη ζωή όσους δεν την παραλάβουν. Αυτό μας παραπέμπει στήν Αποκάλυψη που λέει ότι κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει αν δεν έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμό του ονόματός του.

• Δεν παραλαμβάνουμε την κάρτα, με την οποία πολιτογραφούμαστε στο Παγκόσμιο Κράτος, ούτε εκχωρούμε στις αρχές το δικαίωμα να μας παρακολουθούν. Ας το κάνουν παράνομα, όπως μέχρι τώρα.

• Δεν παραλαμβάνουμε την κάρτα με την οποία εμείς οι Έλληνες παραδινόμαστε αμαχητί σε ένα πρωτοφανές στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους ηλεκτρονικό φακέλωμα, που οδηγεί στην κατάρ-γηση του ανθρώπου ως προσώπου και την μετατροπή του σε αριθμοποιημένο υποδουλωμένο άτομο.

• Δεν παραλαμβάνουμε μια κάρτα με την οποία αρνούμαστε τη Θεόσδοτη τρισχιλιετή ελευθερία μας και την παραδίνουμε σε χέρια αγνώστων, η και Αντίχριστων δυνάμεων.



Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί της Ελληνικής Κυβερνήσεως,
Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.


Ήρθε η ώρα να δηλώσετε ευθέως σε όλους εμάς ποια θέση παίρνετε απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που ανεξάρτητα από την πίστη μας απειλεί ευθέως την ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου.

Θέλουμε να γνωρίζουμε την θέση σας για να μπορούμε κι εμείς με την σειρά μας να αποφασίσουμε ποια θέση θα πάρουμε απέναντί σας.

Υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια, πριν είναι πολύ αργά, να πείτε και σεις το όχι στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Γιατί δεν κάνετε χρήση του δικαιώματός σας όπως έχουν πράξει και άλλοι συνάδελφοί σας άλλων χωρών;

Μπορείτε ακόμα να πείτε όχι στην ηλεκτρονική φυλακή όλων μας.
Σας συμφέρει να συνταχθείτε μαζί μας. Άλλως σας περιμένει και σας η ηλεκτρονική φυλακή με τις όντως απρόβλεπτες συμφορές της.

Μπορείτε να πείτε όχι και στο 666, στο δυσώνυμο, Αντίχριστο χάραγμα. Τότε θα βοηθήσει ο εν Τριάδι Θεός μας και θα διασώσει με τη Χάρη του για άλλη μια φορά, όπως τόσες φορές στην ιστορία, το Έθνος μας.

Ας δηλώσουμε όλοι μας, άρχοντες και αρχόμενοι, τη βαθιά μας μετάνοια για τα λάθη και τις αμαρτίες μας, για να λυτρωθεί από την επερχόμενη τυραννία η πατρίδα μας"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ο Προεδρεύων
Αρχιμανδρίτης
Νεκτάριος Μουλατσιώτης, Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου κ΄ Σεραφείμ Σάρωφ
Τρίκορφο Φωκίδος, 330 56, Ευπάλιο

Ο Γραμματέας
Μπακάλης Δημήτριος, Θείρων 30, 184 50, Νίκαια, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: