Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Αφγανοί καί Σομαλοί, χώρισαν τήν δική μας Πολιτεία σε μπαϊράκια καί σαντζίκια...Υπάρχει Κυβέρνηση, ή κρύβεται;


HTML clipboard

Μ΄ ένα τέτοιο μαραφέτι κτυπούσε ο Αφγανός τόν Σομαλό στό κεφάλι !





Νά είναι καλά οί αφελείς οργανώσεις πού τούς υποστηρίζουν....

Όταν μιά Πολιτεία απειλείται καί εξουσιάζεται από ξένους ανθρώπους πού γράφουνε στά παλιά τους παπούτσια Νόμους καί Κράτος καί κανείς δέν τούς πειράζει αλλά τούς δικάζουν καί τούς αφήνουν ελεύθερους γιά να ξανακάνουν πάλι τά ίδια, τότε η Πολιτεία αυτή έχει στήν ουσία καταργηθεί από μόνη της, καί έχει αμαχητί εκχωρηθεί σ΄ αυτούς τούς παραβάτες τού Νόμου...

Φθάσαμε εδώ πού φθάσαμε, μέ δυό χιλιάδες αγριάνθρωπους στόν σβέρκο τής ήσυχης, πρίν, Πολιτείας μας, καί από Δημαρχιακές καί Νομαρχιακές τακτικές τού παρελθόντος πού ανέχθηκαν τα περιθωριακά καί απολίτιστα αυτά στοιχεία, τά έθρεψαν καί τα ντάντεψαν καί τα έκαναν θηρία στόν τόπο μας, παραδίδοντας κληρονομικό ανάθεμα στήν νέα γενιά, στά παιδιά μας...

Τώρα, τό ποιοί ήσαν Δημαρχεύοντες εκείνη τήν εποχή ( Ανδρέας Καράβολας γιά την ιστορία ), τότε πού γιά πρώτη φορά έσκασαν μύτη αυτοί οί λαθραίοι στήν Πολιτεία μας, τότε πού βλέπανε να στήνονται παράγκες καί μικροεστίες καταυλισμού καί ουδείς τούς μιλούσε, είναι κοινωνικά γνωστό αλλά κατά περίεργο τρόπο συγκάλυψης, ουδείς τούς αναφέρει, έστω καί γιά τήν ιστορική μνήμη...

Υπάρχουν όμως καί υπεύθυνοι τού "τότε", πού τούς θυμόμαστε καί τούς αναφέρουμε, γιατί μάς κληρονόμησαν τό "σήμερα" σ΄ εμάς καί στά παιδιά μας...

Καί τώρα, ουδείς γνωρίζει τό πώς θά λήξει αυτή η θλιβερή γιά όλους μας ιστορία, κι΄ ακόμη θλιβερότερη γιά τούς ίδιους τούς λαθρομετανάστες πού βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι ανάμεσα στό "δέν περνάς κυρά-Μαρία, δέν περνάς...περνώ" τών ελέγχων τού Λιμενικού, κι΄ ανάμεσα στήν συντονισμένη πιά οργή τών κατοίκων πού θέλουν να απαλλαγούν καί ελεύθεροι καί μέ ασφάλεια να κυκλοφορούν στήν Πολιτεία τους, όπως πατρογονικά το δικαιούνται...

Ουδείς έχει το δικαίωμα να μάς αφαιρέσει αυτό τό χαρτί, καί καμία πολιτική οιασδήποτε Κυβέρνησης δεν μπορεί να παίζεται πάνω από την ασφάλεια, τήν τάξη, καί τήν πλάτη τής Πολιτείας μας...

---------------------------------------

Ένας πυροσβεστήρας κατακέφαλα τό νέο όπλο τών Αφγανών μετά τα λοστάρια καί τα καδρόνια !

Υπάρχει Νόμος, κι΄ άν ναί, πού βρίσκεται;

Με πυροσβεστήρα χτύπησαν και τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι έναν άλλο πρόσφυγα μια ομάδα Αφγανών. Τέταρτο επεισόδιο σε πέντε ημέρες.

Ξύλο άνευ... ελέγχου πέφτει πλέον καθημερινά στο κέντρο της Πάτρας, ανάμεσα σε πομάδες λαθρομεταναστών που προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο των «φιλέτων» της παραλιακής ζώνης που οδηγούν στο λιμάνι.

Μετά τα επεισόδια του Σαββάτου μεταξύ Αφγανών και Σομαλών, σειρά είχαν δυο διαφορετικές ομάδες Ασιατών να έρθουν στα χέρια, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού, την ώρα που εντός της λιμενικής ζώνης, στο ύψος της Ερμού, βρίσκονταν 50 με 60 αλλοδαποί, οι οποίοι έδιναν χρήματα σε μεσάζοντα για να τους βάλει σε φορτηγό προς την Ιταλία!

Η ώρα ήταν περίπου 2.30 χτες το μεσημέρι, όταν έντρομοι οδηγοί που περίμεναν στο φανάρι της Αγίου Ανδρέου και Ερμού είδαν περίπου 10 αλλοδαπούς, χωρισμένους σε δυο ομάδες να χτυπιούνται ακριβώς στη μέση του δρόμου! Στο στόχαστρο της μιας ομάδας είχε μπει ένα άτομο της άλλης ομάδας, το οποίο κυνηγούσαν και κατάφεραν να τον ρίψουν κάτω και να τον χτυπάνε ανελέητα.

Τα μέλη της άλλης ομάδας κατάφεραν και απέσπασαν τον σύντροφό τους, για να αρχίσει νέο κυνηγητό προς την Ερμού, με τους κυνηγημένους να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα με Πυροσβεστήρες του Ασ. Πανούτσου, προκειμένου να γλιτώσουν από την οργή της άλλης ομάδας.

Όμως οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί δεν δίστασαν να μπουν μέσα στο μαγαζί, να σηκώσουν χειροπόδαρα τον άνδρα που κυνηγούσαν, να τον βγάλουν και να αρχίσουν πάλι να τον ξυλοκοπούν. Μάλιστα ένας εξ αυτών, δεν δίστασε να πάρει έναν πυροσβεστήρα από το κατάστημα και να προσπαθήσει με αυτόν να ανοίξει το κεφάλι του άνδρα που χτυπάγανε!

Η άλλη ομάδα κατάφερε να σώσει εκ νέου τον αλλοδαπό και να τον φυγαδεύσει προς την Αγίου Ανδρέου, ενώ δέχτηκαν βροχή από πέτρες που έριξαν τα μέλη της άλλης ομάδας.

«Είχαν βάλει τον άνθρωπο κάτω και τον χτυπούσαν με τόσο μίσος που είπα τον σκότωσαν. Ένας πήρε έναν πυροσβεστήρα να του ανοίξει το κεφάλι! Και εμείς φοβόμαστε. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει όταν εισβάλουν έτσι στο μαγαζί σου», είπε στους δημοσιογράφους ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Στο σημείο δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός και ένας άνδρας της ομάδας ΖΗΤΑ έφτασε στην περιοχή την ώρα που οι αλλοδαποί είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.






Λίγα μέτρα παρακάτω, 60 Αφγανοί, έπαιρναν σειρά για να μπουν σε φορτηγά για την Ιταλία, έναντι αμοιβής και δεν πτοήθηκαν ούτε όταν ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας βρέθηκε έξω από τον περίβολο του λιμανιού, καθώς απλώς έκατσαν κάτω και περίμεναν μέχρι οι αστυνομικοί να απομακρυνθούν γνωρίζοντας προφανώς ότι οι αστυνομικοί δεν θα έμπαιναν μέσα στο λιμάνι.

Προχθές όμως είχαμε καί άλλη ιστορία...

Και μέσα στο λιμάνι συνεπλάκησαν προχθές αργά το βράδυ Αφγανοί με Αφρικανούς μετανάστες κάτι που σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές της Πάτρας συμβαίνει για πρώτη φορά. Οι ομάδες των μεταναστών ήταν οπλισμένες με αυτοσχέδια όπλα. Ήρθαν αρχικά σε λεκτική αντιπαράθεση και στην συνέχεια σε σύγκρουση μεταξύ τους. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στα υπόστεγα -στο ύψος του «PATRA PALACE» και όπως προαναφέραμε εντός λιμενικής ζώνης- και έλαβαν τέλος με την επέμβαση κομάντο του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών που τους κυνήγησαν και τους απώθησαν εκτός λιμενικής ζώνης. Πρόκειται για συνέχεια στα έκτροπα που ξεκίνησαν από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

http://www.patranews.gr/news.asp?ID=10698

Καί κάποιοι άλλοι, στήν κεντρική διοίκηση, τραβάνε τώρα τα μαλιά τους...

ΑΘΗΝΑ : ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

Τις τελευταίες μέρες, 170 επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής συσπειρώθηκαν ταχύτατα και ίδρυσαν ένα νέο πολιτιστικό σύλλογο για την πλατεία της Ομόνοιας και της γύρω περιοχές με την ονομασία Θησέας (e-mail: thiseas.omonoia@gmail.com, τηλ. 210-5222847 ), και εκτός των άλλων, έστειλαν την ακόλουθη χαρακτηριστική επιστολή που δημοσιεύουμε :

«Η γειτονιά μας κάτω από την Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ζούγκλα. Τα ναρκωτικά, η πορνεία, τα μαχαιρώματα, οι βιαιότητες , οι εκφοβισμοί, είναι στην ημερήσια διάταξη.

Εκατοντάδες-χιλιάδες λαθρομετανάστες-δήθεν πολιτικοί πρόσφυγες, που εισπράττουν 18 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο από την Πολιτεία, έχουν καταλάβει την περιοχή. Στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο σε βρωμερές πολυκατοικίες με ελάχιστες τουαλέτες. Κατουράνε και πετάνε βρωμιές και μπουκάλια από τα μπαλκόνια.

Απλώνουν τα ρούχα τους στα παράθυρα και τα βρομόνερα τρέχουν κάτω στα πεζοδρόμια. Ρίχνουν σκουπίδια και απόβλητα σε ταράτσες και φωταγωγούς που τους έχουν μετατρέψει σε χαβούζες.

Μπροστά στην ανυπαρξία του κράτους, τις εύκολες και από απόσταση κραυγές για «ανθρώπινα δικαιώματα», οι λαθρομετανάστες αποθρασύνονται.

Σηκώνονται αργά-αργά το απόγευμα, περιφέρονται ως αργόσχολοι στους δρόμους, διακινούν ναρκωτικά, πορνεύονται, προκαλούν επεισόδια και κάθονται σε ομάδες μπροστά στα μαγαζιά, διώχνοντας τους περαστικούς και τους πελάτες. Ποιος κανονικός άνθρωπος θα μπει στα μαγαζιά μας, όταν στην είσοδό του κάθονται ή περιφέρονται 5, 10, 20, 30, 50, 100 αργόσχολοι αλλοδαποί.

Όταν ένας από εμάς τους παρακάλεσε να κάνουν λίγο πιο πέρα για να περάσει, του απάντησαν : «fuck you, fuck your police, fuck your country”. Θεωρούν δική τους την περιοχή, μας εκφοβίζουν, μας διώχνουν από το σπίτι μας, μας καταστρέφουν.

Δεν είμαστε ρατσιστές φυσικά, αλλά η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Αν συνεχιστεί θα κλείσουμε το κέντρο της Αθήνας από την κυκλοφορία. Ζητούμε να πάρουν μέτρα οι αρμόδιοι, να ρίξετε κι’ εσείς οι δημοσιογράφοι, οι βουλευτές, κανένα δάκρυ και για εμάς τους «ιθαγενείς» και όχι μόνο για τους «καημένους τους μετανάστες». Είμαστε εμείς που σας διαβάζουμε και που σας ψηφίζουμε.

Είμαστε οι σκληρά εργαζόμενοι, φορολογούμενοι, Έλληνες πολίτες που διεκδικούμε ίση μεταχείριση και ανθρώπινα δικαιώματα και την τήρηση του νόμου για όλους. Μόνο ο Νομάρχης Γιάννης Σγουρός έδειξε να ενδιαφέρεται για το πρόβλημά μας. Που είναι το υπόλοιπο κράτος ; Υπάρχει κράτος; Ο αρμόδιος Υπουργός ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος και ο Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης τι κάνουν ;»

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συνεχίζουν κατά χιλιάδες να συρρέουν στην ταλαίπωρη χώρα μας οι λαθρομετανάστες, προωθούμενοι συστηματικά από τους θρασύτατους γείτονες, το επίσημο Τουρκικό κράτος, το οποίο είναι υποψήφιο, ως γνωστό, για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πριν από λίγες μέρες, οι κάτοικοι της Πάτμου έκαναν μπλόκο στο λιμάνι τους για να μην επιτρέψουν την εισβολή ακόμα 133 λαθρομεταναστών, που συνέλεξαν διάφοροι «καλοί άνθρωποι και ανθρωπιστές». Τους λαθρομετανάστες τους δέχτηκαν οι «καλοί» κάτοικοι της Λέρου. Αλλά μόνο για μια ημέρα...

Ο γνωστός «ανθρωπιστής και επίσης πολύ καλός άνθρωπος» κ. Προκόπης Παυλόπουλος, φρόντισε να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής για να έρθουν και αυτοί, όπως και χιλιάδες άλλοι, που αλλού:

μα στη χαβούζα της χώρας, την πόλη του επίσης «καλού ανθρώπου και ανθρωπιστή» Νικήτα Κακλαμάνη, στο κέντρο της Αθήνας. Στο μεταξύ, το ΚΚΕ, γνωστό «ανθρωπιστικό κόμμα», έβγαλε ανακοίνωση όπου επισημαίνει ότι για όλα αυτά φταίει ο ιμπεριαλισμός !

Οί φωνές πληθαίνουν, καί οί λεγόμενοι "αρμόδιοι" κωφεύουν... ( ή τό παίζουν κουφοί γιά ευνόητους λόγους )

Κάτοικοι και καταστηματάρχες στήν Αθήνα ξεσηκώνονται , με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και φωνάζουν, ότι έχουν μείζον πρόβλημα ασφάλειας στις κεντρικότερες περιοχές της πρωτεύουσας.

Κατηγορούν την κεντρική εξουσία, τα αρμόδια υπουργεία και τον Δήμο, ότι δεν κάνουν τίποτε ουσιαστικό, για την προστασία τους. Και απειλούν να «πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους», γιατί δεν μπορούν πια ούτε να ζήσουν ούτε τα μαγαζιά τους να δουλέψουν, λόγω της παράνομης δράσης ημεδαπών και κυρίως αλλοδαπών ατόμων και συμμοριών, που έχουν «καταλάβει» το κέντρο της Αθήνας.

Οι διαμαρτυρίες προέρχονται κυρίως από κατοίκους και καταστηματάρχες :

1.- Της περιοχής των Εξαρχείων. Οι σύλλογοι της περιοχής πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη στις 5 μ.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Εξαρχείων. Και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία μέχρι την συμβολή των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, όπου θα προχωρήσουν και σε συμβολικό κλείσιμο της Πατησίων.

Διαμαρτύρονται για την ανεξέλεγκτη δράση εμπόρων ναρκωτικών και των τραγικών θυμάτων τους ναρκομανών αλλά και άλλων εγκληματικών στοιχείων και των περιβόητων «κουκουλοφόρων» στην περιοχή τους, καθώς και για την παντελή έλλειψη αστυνόμευσης των Εξαρχείων, που έχουν μετατραπεί πλέον σε «γκέτο παρανόμων»

2.- Της περιοχής γύρω από την Ομόνοια, μέχρι την πλατεία Βάθης και μέχρι την Πειραιώς, που έχει μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών, εμπόρων ναρκωτικών και άλλων παρανόμων.

Καταγγέλλουν ότι ειδικά οι λαθρομετανάστες από Αφρικανικές και Ασιατικές χώρες στιβάζονται κατά εκατοντάδες σε ακατάλληλα κτίρια και σπίτια που νοικιάζονται από ασυνείδητους ιδιοκτήτες, με άθλιες συνθήκες υγιεινής.

Και καθημερινά οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια «πήζουν» από ανάμεικτο πλήθος νομίμων και παρανόμων μεταναστών, εμπόρων και θυμάτων ναρκωτικών και μελών εγκληματικών συμμοριών, με συχνές συμπλοκές και φασαρίες, που δεν αφήνουν τους κατοίκους να ζήσουν ομαλά και εμποδίζουν την λειτουργία των καταστημάτων.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες δημιουργούν σύλλογο, με το όνομα «Θησέας» και απειλούν να φτάσουν μέχρι και σε αυτοδικίες, εάν το κράτος και ο Δήμος δεν πάρουν μέτρα προστασίας τους.

3.- Της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα, που έχει ανάλογα προβλήματα και όπου έχουν συμβεί τα περισσότερα φονικά τον τελευταίο χρόνο, από την δράση εγκληματικών συμμοριών ημεδαπών και λαθρομεταναστών. Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς όπως λένε οι διαμαρτυρίες τους στον Δήμο και στα αρμόδια υπουργεία μένουν χωρίς ουσιαστική ανταπόκριση.

Το κακό έχει παραγίνει. Κάτοικοι και καταστηματάρχες των περιοχών αυτών και όχι μόνο βάζουν πια πωλητήρια σε σπίτια και μαγαζιά. Ο φόβος και ο τρόμος κυριαρχούν. Και το κράτος και ο Δήμος καθεύδουν…

------------------------------------------------------

Ωρολογιακή βόμβα οι λαθρομετανάστες...

...για τη χώρα και την Αθήνα

Του Θόδωρου Κατσανέβα

.
Το πρόβλημα της εισροής χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας με την Τουρκία τείνει να μεταβληθεί σε ωρολογιακή βόμβα για την υπόσταση της χώρας και του κέντρου της Αθήνας ειδικότερα, όπου σωρεύεται το μεγαλύτερο μέρος τους. Σε σχέση με τον πληθυσμό της, η Ελλάδα έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό μεταναστών και ειδικότερα λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και πιθανώς σε όλο τον κόσμο.

Ο μέσος όρος των μεταναστών σε σχέση με το γηγενή πληθυσμό στην Ευρώπη είναι 3,8%, ενώ στην Ελλάδα πρέπει να ξεπερνά ήδη το 12-15% και να τραβάει ταχύτατα την ανηφόρα. Με δεδομένη την ανεξέλεγκτη μαζική εισροή τους, σε συνδυασμό με την υπεργενητικότητά τους και την υπογενητικότητα των ελληνογενών, σύντομα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία, θα μας υπερκεράσουν αριθμητικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Χωρίς να αμφισβητείται η συμβολή των μεταναστών στην ευημερία και ανάπτυξη της χώρας, δεν μπορεί να μην προκαλεί ανησυχία η διαφαινόμενη αλλοίωση της εθνολογικής της βάσης και οι διαγραφόμενες φυλετικές συγκρούσεις, με δεδομένη και τη δυστοκία για κοινωνική ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των νεοεισερχόμενων.

Για το ίδιο ζήτημα, το ελληνικό κράτος απουσιάζει παντελώς. Τα σύνορά μας είναι εντελώς διάτρητα.

Οι σωματέμποροι και από τις δύο πλευρές των συνόρων, με τους συνεργάτες τους στις δημόσιες υπηρεσίες, θησαυρίζουν ανεξέλεγκτοι από τη διακίνηση του «εμπορεύματος». Η ισχύουσα νομοθεσία και δικαστική πρακτική εδώ είναι περίπου ανύπαρκτη. Η παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών τιμωρείται, αν τιμωρείται, ως απλό πλημμέλημα!

Από τη διεύθυνση της Αστυνομίας Αλλοδαπών, στους λαθρομετανάστες χορηγείται άδεια παραμονής για ένα μήνα, με την αστεία διαδικασία της λεγόμενης «διοικητικής απέλασης», την οποία οι πάντες γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα αφού, εκτός των άλλων, πλαστογραφείται ευκολότατα και διατηρείται στο διηνεκές.

Επιπλέον, τους χορηγείται επίδομα 18 Ευρώ την ημέρα, όσο δηλ. η κατώτερη σύνταξη του ΙΚΑ, ενώ οι χρυσοκάνθαροι «σωματέμποροι» τους στεγάζουν σε πολυκατοικίες-γκέτο, προσβάσιμες σε κάθε είδους βρωμιά, παρανομία, σωματεμπορία, διακίνηση ναρκωτικών, παραβατική συμπεριφορά και τρομοκρατία των «ιθαγενών» που διεκδικούν κι’ αυτοί ίσα δικαιώματα.

Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις
και ειδικότερα ο χώρος της αριστεράς, βλέπει μονόπλευρα και απλοϊκά το όλο θέμα από τη στενή φιλανθρωπική του διάσταση. Όποιος διαφορετικός πολυσύνθετος προβληματισμός, τιτλοφορείται αβίαστα ρατσιστική αντίληψη.

Κανένας δημοκρατικά σκεπτόμενος, δεν αρνείται ότι οι μετανάστες αποτελούν θύματα της ανισόμερους παγκόσμιας κατανομής του πλούτου, των παρενεργειών του άγριου καπιταλισμού της εποχής και των εμφύλιων σπαραγμών. Όμως, είναι τουλάχιστον αφελές, ουτοπικό έως επικίνδυνο, να δεχτούμε ότι η «Ψωροκώσταινα» θα επιλύσει μόνη της το τεράστιο αυτό διεθνές πρόβλημα. Μια τέτοια παιδαριώδης αντίληψη, αν δεν είναι ύποπτη άλλων προθέσεων, μοιάζει με την συντηρητική άποψη ότι η φτώχεια μπορεί να αντιμετωπιστεί αποκλειστικά και μόνο από την ατομική φιλανθρωπία !

Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι ένα πολύπλευρο ζήτημα τεράστιας διεθνούς σημασίας που πρέπει να αποτελέσει κεντρικό σημείο στην πολιτική ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ε.Ε. οφείλει να κάνει σαφές στην Τουρκία ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφια για ένταξη, όταν με τη μεθοδευμένη συμμετοχή του «βαθέως κράτους της», διοχετεύονται κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες στη χώρα μας, στα ανατολικά δηλ. σύνορά της Ευρώπης. Δεν είναι δυνατόν κρατικά πλοιάρια του λιμενικού σώματος της Τουρκίας να μεταφέρουν λαθρομετανάστες, όπως είδαμε σε αποκαλυπτικό σχετικό βίντεο, και οι υπεύθυνοι να παραμένουν ατιμώρητοι.

Η «καλή γείτονας» θα πρέπει να υποχρεωθεί να τιμήσει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει για το ίδιο θέμα και να δεχτεί την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών που διακινούνται συστηματικά μέσα από το έδαφός της στις χώρες καταγωγής τους και με την οικονομική συνδρομή της Ε.Ε. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να απειληθεί με πάγωμα των διαδικασιών ένταξης, μαζί με άλλες ισχυρές συνακόλουθες κυρώσεις. Οι χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών στην Αφρική και στην Ασία, οφείλουν επίσης να υποχρεωθούν και αυτές να δεχτούν πίσω τους ομοεθνείς τους, υπό την απειλή σοβαρών κυρώσεων, αλλά και μέριμνας για συναρτούμενη ισχυρή οικονομική βοήθεια.

Αλλά για να γίνουν πράξη όλα αυτά, το ζήτημα πρέπει να τεθεί σε επίπεδο αρχηγών κρατών, προέδρων, Πρωθυπουργών και Υπουργών Εξωτερικών, καθώς και σε όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωκοινοβούλιο, κλπ. Οι Ευρωβουλευτές μας οφείλουν να βομβαρδίσουν το Ευρωκοινοβούλιο με παρόμοιες ερωτήσεις. Οι ανίσχυρες διαμαρτυρίες του αρμόδιου Υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου πέφτουν στο κενό. Η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος της Αθήνας, δεν μπορούν να επικαλούνται ως άλλοθι για την απραξία τους, το γεγονός ότι δε βοηθιούνται από την αντιπολίτευση !

Οι παραπάνω απόψεις και προτάσεις βέβαια, αφορούν μόνο την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση ή αντικανονική μετανάστευση
και όχι τους νόμιμους μετανάστες ή τα μέλη οικογενειών νόμιμων μεταναστών που διαβιούν ήδη στις χώρες υποδοχής, όπως ορίζει και το πρόσφατο σύμφωνο για τη μετανάστευση της Ε.Ε. Ιδιαίτερα όσον αφορά τους πραγματικούς πολιτικούς πρόσφυγες, αυτοί θα πρέπει να τύχουν ειδικής προστασίας και του δικαιώματος να μπορούν να προωθούνται και να ενσωματώνονται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στη δική μας, αναλογικά με το μέγεθος του πληθυσμού της κάθε μίας απ’ αυτές.

Η ανεξέλεγκτη και ασύδοτη εισροή χιλιάδων, εκατοντάδων χιλιάδων και εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στη χώρα μας, δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί άλλο. Τα νησιά μας, η Αθήνα, το ιστορικό της κέντρο, η βιτρίνα της χώρας, δεν μπορεί να μετατρέπονται σε τριτοκοσμικά γκέτο, εμπορίας ναρκωτικών, πορνείας, εγκλήματος, υγειονομικής νοσηρότητας, βρομιάς, πολεοδομικής αθλιότητας, βίαιων φυλετικών συγκρούσεων και αναγκαστικού εξοβελισμού των κατοίκων και επαγγελματιών του κέντρου από τις παραδοσιακές τους εστίες.

Το δράμα των μεταναστών είναι πράγματι οδυνηρό, αλλά η λύση του δε βρίσκεται στη σώρευση τους σε άθλιες πολυκατοικίες στο κέντρο της χώρας, όπου μεταβάλλονται σε υποχείρια των κυκλωμάτων της εγκλήματος και της παρανομίας που αναγορεύεται σε ανθρωπιστική μας υποχρέωση από ορισμένους αριστερο-Κολονακιώτες προοδευτικούς τύπους. Για τους οποίους οι τελευταίοι εναπομείναντες «ιθαγενείς», άδουν το γνωστό άσμα : «έλα να μάθεις στην Πλατεία Βάθης τι ζωή περνώ....».

Οι πολυκατοικίες-γκέτο του ταλαίπωρου κέντρου της Αθήνας όπου στοιβάζονται χωρίς στοιχειώδεις υγειονομικές και άλλες προϋποθέσεις εκατοντάδες λαθρομετανάστες, θα πρέπει άμεσα να σφραγιστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να κλείσουν. Αν δεν το πράξουν, οι υπεύθυνοι δημόσιοι λειτουργοί θα είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους.

Μέχρις ότου βρεθεί η λύση της επαναπροώθησης στις χώρες τους για όσους λαθρομετανάστες δεν είναι πραγματικοί πολιτικοί πρόσφυγες, θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για προσωρινή εγκατάστασή και σίτισή τους σε αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις σε περιοχές στην ύπαιθρο, μακριά από τις πόλεις και την Αθήνα ειδικότερα και για το σκοπό αυτό, μπορεί να ενεργοποιηθούν μη - κυβερνητικές οργανώσεις.

Η κυβέρνηση και οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, οφείλουν να σκύψουν πάνω στο πρόβλημα πριν είναι πολύ αργά.

Press blog

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να αναφέρεις το κλασσικό: "Εγώ δεν είμαι ρατσιστής"

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη "ρατσισμός" έχει καταντήσει σήμερα, κυρίως στήν χώρα μας, η πιό παρεξηγημένη λέξη...

Ο ρατσισμός είχε παλαιότερα να κάνει με τούς λευκούς καί τούς μαύρους κυρίως στήν Αλαμπάμα τής Αμερικής.

Μετά, όταν άρχισαν κατά χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, Ασιάτες καί Αφρικανοί αργότερα, να εισβάλουν με κάθε μέσο ανεξέλεγκτοι στήν Ευρώπη,τότε δουλέμποροι κυρίως μέ τα κυκλώματά τους, αλλά καί κάποιοι αφελείς φιλάνθρωποι πού αγνοούσαν το κρυμένο σχέδιο, άρχισαν να καταγγέλουν ώς "ρατσιστές" όσους διαφωνούσαν μέ αυτή την τακτική...

Όλοι αυτοί οί λεγόμενοι "οικονομικοί μετανάστες" πλημμύρισαν την χώρα μας κι΄ έτσι χωρίς χαρτιά, χωρίς να ξέρουμε κάν το πραγματικό τους όνομα, χωρίς ταυτότητες, χωρίς ελέγχους, χωρίς να ξέρεις δηλαδή άν ήσαν εγκληματίες, δραπέτες, ποινικοί πού τό έσκασαν από τίς φυλακές, ή ακόμη καί κατάσκοποι, ήλθαν καί στάλιασαν εδώ προκαλώντας χίλια προβλήματα...

Μπήκαν λοιπόν στήν χώρα μας χωρίς ακόμη έναν ουσιώδη ιατρικό έλεγχο για αποκλεισμό επιδημιών (AIDS,ελονοσία,φυματίωση, ηπατίτιδα κλπ) πού θα μπορούσαν να διαλύσουν μία χώρα, καί άς θυμηθούμε τί έπαθε η Ισπανία παλαιότερα μέ την Ισπανική γρίπη καί τα εκατομμύρια νεκρών της...

Ο γνωστός γλωσσολόγος Μπαμπινιώτης σημειώνει σχετικά:

"ρατσισμός ratsizmós = "Υπερβολική και αποκλειστική προσήλωση προς την ιδέα του έθνους και των εθνικών ιδεωδών, με κύριο χαρακτηριστικό τη διάκριση των εθνών σε ανώτερα και κατώτερα και τη διάθεση επιβολής των πρώτων στα δεύτερα."

-------------

Ρατσισμός: κοινωνική ή πολιτική πρακτικη διακρίσεων που βασίζεται στο δόγμα της ανωτερότητας μιας φυλής, εθνικής ή κοινωνικής ομάδας, και στην καλλιεργημένη αντίληψη των μελών της ότι οφείλουν να περιφρουρήσουν την αμιγή σύσταση, την καθαρότητα της ομάδας τους, καθώς και τον κυριαρχικό της ρόλο έναντι των υπολοίπων φυλετικών, εθνικών κοινωνικών ομάδων που θεωρούνται κατώτερες.

---------------

Όσοι λοιπόν διαφωνούν με τήν εισβολή όλης τής Ασίας στήν χώρα μας ( γιατί εκεί βαδίζουμε ), δεν το κάνουμε γιατί θεωρούμε την χώρα μας καί τούς εαυτούς μας ανώτερους τών άλλων φυλών (λεξικό Μπαμπινιώτη), αλλά γιατί θέλουμε τήν εσωτερική ησυχία καί ασφάλειά μας στον τόπο αυτό πού πολεμήσανε οί πατεράδες μας για την απελευθέρωσή του...

Τούς ταϊσαμε, τούς ποτίσαμε, τούς ντύσαμε, τούς φιλοξενήσαμε, καί βλέπουμε σήμερα τα χάλια μας πού δεν μπορούμε έξω να κυκλοφορήσουμε εμείς καί τα παιδιά μας...

Όποιος έχει μαθητές καί μαθήτριες σε σχολεία τής περιοχής τού καταυλισμού, εκείνος μόνο καταλαβαίνει τί εννοώ...

Άς βγάλουνε λοιπόν τα μυωπικά γυαλιά πού κάποιοι φοράνε καί κάνουν πώς δεν βλέπουν την άθλια αυτή κατάσταση, κι΄ άς μη στηρίζουμε με την στάση μας το παιχνίδι τών δουλεμπόρων πού θέλουν αυτή την κατάσταση γιά να πουλάνε ελευθερία σε εξαθλιωμένους ανθρώπους...

Φώτης

Ανώνυμος είπε...

κ. Φώτη
Τα μειωπικά μου γυαλιά τα φοράω ακριβώς για να βλέπω. Αν τα βγάλω όπως λες, τότε δε θα βλέπω παρά μόνο λίγα μέτρα γύρω μου, όπως εσύ.
Φορώντας λοιπόν τα γυαλιά μπορώ και βλέπω πιο μακρυά.
Και αυτό που βλέπω είναι ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με το σκεπτικό "μακρυά από τον κ...ο μας κι όπου θέλει ας είναι", αλλά μόνο αν πάψουν να υπάρχουν οι αιτίες που διώχνουν αυτούς τους ανθρώπους από τις πατρίδες τους και που σ' αυτές τις αιτίες συμβάλλει και η πατρίδα μας διατηρώντας στρατό στο Αφγανιστάν. Διαφορετικά όσους καταυλισμούς και να φτιάξουμε, όσα κατασταλτικά μέτρα κι αν πάρουμε, αυτοί θα εισρέουν κατά χιλιάδες. Και προς αυτή τη κατεύθυνση δε βλέπω να πιέζει κανείς.
Κατά τ' άλλα κάποιοι πρέπει να σκεφτούν τι σημαίνει να είσαι στην εφηβική ή μετεφηβική ηλικία σε μια ξένη χώρα χωρίς τίποτα, διωκόμενος από τους ντόπιους και έρμαιο των κυκλωμάτων.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ( 29 Οκτώβριος 2008 10:00 πμ ) ΜΗ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ.

ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ΄ ΕΓΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΛΘΑΝΕ ΕΔΩ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΙ΄ ΕΜΕΙΣ 100 ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ( ΣΙΓΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ...)

ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ, ΟΙ ΣΟΥΔΑΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΙ, ΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΑΝΕ ΕΔΩ;

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ;

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΛΘΑΝΕ ΕΔΩ;

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ, ΑΙΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ "ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΖΑ" ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ...

ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ( ; ) ΜΗ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΥΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Η ΑΛΛΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΕΔΩ , ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:34
Αυτό κατάλαβες απ' αυτά που έγραψα;
Ότι λόγω του δικού μας στρατού μόνο έρχονται εδώ οι μετανάστες;
Λυπάμαι δεν θα επανέλθω να εξηγώ τα αυτονόητα.