Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Περιμένοντας την επίσημη νότα ενημέρωσης πρός Αφγανούς και Ασιάτες Ναυτιλομένους…



Οι Ασιάτες λαθρομετανάστες περιγελούν τώρα τους ντόπιους αυτόγχθονες της δύστυχης αυτής Πολιτείας μας…

Περιγελούν ειρωνικά πολίτες, Αστυνομία και Λιμενικό και διαπομπεύουν θεσμούς και Νόμους με την ανοχή και «ευλογία» ασχέτων μελών της Κεντρικής Κυβέρνησης πού κάνουν πώς δεν ξέρουν τι γίνεται εδώ στην Πολιτεία μας!

Εάν κάποιοι όμως ποιούν τις Χήνες και τις Νήσσες και, και δεν ακούνε την οργή του καταδυναστευόμενου Πατραϊκού λαού, πού βρέθηκε σε γκέττο μέσα στο ίδιο του το σπίτι, τότε να ξέρουν ότι πράττοντας έτσι υποσκάπτουν το πρόσωπο αυτού πού τους εξέλεξε. Κι΄ ακόμη ότι, σάν έλθει η ώρα της «κάλπης των εκλογών» θα εισπράξει ο καθένας την δίκαιη οργή του Πατραϊκού λαού κρινόμενος «κατά τά έργα του…».

Αυτό είναι δόγμα και συμπέρασμα αιώνων, και κανών απαράβατος, και όσο πιο γρήγορα διορθώσουν την πορεία τους τόσο το καλύτερο γι΄ αυτούς, αλλά και για εμάς επίσης…

Τά πρόσφατα μέτρα πού πάρθηκαν και πού «θάααααα…» εφαρμοστούν, αφορούν κατ΄ αρχάς την ενημέρωση των «κυρίων Αφγανών» και άλλων ομοειδών, σε 5 τουλάχιστον γλώσσες.

Κι’ όπως μπορούμε να υποθέσουμε από την ευγενική μεταχείριση πού μέχρι τώρα επισήμως ακολουθείται, το σχετικό κείμενο θα είναι πάνω – κάτω και περίπου, ίσως έτσι:

«Αγαπημένοι μας φίλοι, Αφγανοί, Μαροκινοί, Σουδανοί, Αζέροι, και γενικώς Ασιάτες και Αφρικανοί πολίτες ( και ελέω Κυβέρνησης «συντοπίτες»).

Επειδή σας έχουμε στενοχωρήσει τον τελευταίο καιρό σκεφτήκαμε να σας δώσουμε μιά ευκαιρία διακοπών με προπληρωμένες νταλίκες (απ’ αυτές πού σας ξέφυγαν), στέλνοντάς σας σε κάποια άλλα παραθαλάσια μέρη, ώστε να βλέπετε θάλασσα και να ονειρεύεστε Ιταλία…

Σας καλούμε λοιπόν να παρουσιαστείτε μέχρι την τάδε του μηνός για να δηλώσετε συμμετοχή μετακίνησης…

( η ημερομηνία θα είναι πάντα ανοικτή και θα ανανεώνετε συνεχώς, σε μια βδομάδα, σ’ ένα μήνα, ή σ’ ένα τέρμινο…),

Θα σας είμαστε υπόχρεοι εάν συμφωνούσατε μαζί μας. Εάν πάλι δεν συμφωνήσετε δεν χάθηκε ο κόσμος, θα ξαναβρεθούμε πάλι παίζοντας κυνηγητό και τυφλόμυγα στα κάγκελα, κι’ εκεί θα τά ξαναπούμε. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλο το σινάφι…»

Υπογραφή δυσανάγνωστος ( για να μη υπάρχει και ευθύνη).

Να υποθέσουμε τώρα ότι με τέτοια αστεία χαϊδέματα μπορεί να λήξει αυτή η κατάσταση;

Πολύ αμφιβάλλουμε και καθόλου πιά δεν ελπίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: